Дали наистина се интересува от вас, или само от задните ви части?

1. Никога не иска да се виждате преди 11 вечерта. В най-добрия случай иска само секс, в най-лошия, опитва да избегне да ви заведе на истинска среща.

2. Повърхностен е във всеки един смисъл. Не, това, че е суетен и нарцистичен не означава задължително, че това ще се пренесе и във връзката му, но е доста вероятно.

3. Чувствате, че мрази да говори с вас. Когато не правите секс, вършите нещо пасивно, като гледане на сериали.

4. Когато ви прави комплименти, е само за физическите ви характеристики. Дори когато е мил, говори само за краката или усмивката ви.

5. Всичките ви срещи са "да седите у тях". Повдигали сте въпроса, а той казва, че няма време да излиза. Оправданията му са безброй.

6. Връзката ви е небрежна. Не ви е канил да отидете с него на сватба или купон, нито ви е запознал с родителите си. Него го интересува само секса.

7. Хвалил се е пред приятелите си по начини, които ви отвращават. Неприятно ви е да слушате как говори с други хора за сексуалния ви живот.

8. Тръгва си, ако няма изгледи да правите секс. Никога не идва, когато сте болни и направо си тръгва, когато кажете, че не сте в настроение.

9. Притиска ви да правите неща, които не искате да правите. Непрестанно прави намеци, че иска да опитате... знаете какво.

10. Не ви уважава. Флиртува с други жени пред вас или не ви отговаря на съобщенията с дни. Това е доста сериозен знак, че не му пука за вас. И е доказателство, че не става за нищо.