Какъв е средният размер на мъжкото достойнство? Откъде може да си купите „брачни помощни средства” и говорейки за секс играчки, защо японските имат нарисувани щастливи лица? Разберете отговорите на тези и още седем секси въпроса, които може би никога не сте си задавали.



1. Най-доброто лекарство...

Според легендарния Музей на секса в Манхатън, вибраторът първоначално е бил използван като лечебно средство за женската „истерия” по време на 19-ти век. Оргазмите помагали на лекарите да разсейват симптомите на тревожност, свързани с истерията.

2. Кажете зеле!

Спермата съдържа цинк и калций – доказано е, че и двете предотвратяват появата на кариес.

3. Скачай!


Емблематичният „заек” е известен с две неща: отлични резултати по отношение на оргазма и странна усмивка на лицето. Смята се, че последното е резултат от консервативните японски обичаи. Очевидно, японските потребители се мръщят на „производство на секс играчки, които твърде много приличат на фалоси”. Ето защо се добавят и усмивки.

4. Той мери ли го?

Средният размер на еректирал пенис е 12.7см, а в отпуснато състояние - около 7.6см.

5. Тъжната истина

Шокиращо е да се отбележи, че хомосексуалността остава в списъка с психични заболявания на Американската психиатрична асоциация до 1973 година.

6. Защитете войниците си!


Днес правителствата издават брошури и видеоклипове, които преди са се подвизавали под името „Подкрепете нашите войски”, под малко по-различен лозунг – „Не забравяй, сложи го, преди да го вкараш!”. По време на Втората световна война, много войници се завърнали у дома с венерически болести, което е струвало милиони долари медицински разходи на правителството.

7. Върши работа

Мразите фитнес? Радваме се да ви кажем, че горите около 200 калории за 30 минути активен секс.

8. Каква закачка!

Костюмите тип "Бурлеска" са въплъщение на сексуалността – помислете Дита фон Тийз и бельо... Преди няколко века обаче тоалетите са имали малко по–различна цел. Според Музея на секса, долните половини на костюмите първоначално са били създавани като „срамни перуки” за проститутките през 15-ти век. Дизайнът е прикривал срамните въшки и симптомите на сифилис.

9. Правосъдието е сервирано!

В Хонг Конг мъжете, които изневеряват, се осъждат на малко повече от месечна издръжка – предадена жена може съвсем законно да убие съпруга си, ако той й изневери – трябва обаче да го направи само с голи ръце.

10. Кофти забрана


Продажбата на секс играчки и вибратори е забранена в Алабама и Мисисипи.