Момчета, някои от навиците ви в секса направо ни влудяват! От неудобство ви спестяваме критиките си, но това определено не ни действа секси. Ако искате да даваме всичко от себе си между чаршафите, спрете да правите някои от тези неща.

 

  1. Въпроси от рода на: "Бях ли добър?", "Хареса ли ти?", "Достатъчно ли ми е голям?" Преди да ни срежете, че никога не сте питали мацката си подобни дивотии, си помислите добре. 80% от мъжете са задавали подобни въпроси на поне една жена през живота си. Сори, пичове, но няма как да четкаме егото ви 24 часа в денонощието с репликите: "Олеле, толкова е голям!", "Ти си най-добрият ми любовник досега!" и прочие...

  2. Пляскане по дупето: Да, в порното може и да изглежда супер секси, но на повечето от нас не ни харесва! Няма нужда да барабаните по дупето й, сякаш е музикален инструмент.

  3. Твърде много език: За много жени това е просто отвратително! Използвайте езика си пестеливо по време на мокрите целувки. И тук е важно да не преигравате, защото не сме на среща с лабрадор, нали така?

  4. Мръсотийки: Да, да! Знаем колко ви харесва да ни заливате с мръсотийки по време на секс. Когато обаче нямате представа какво точно да кажете, този интимен момент се превръща в лош порно филм. Затова по-кротко с мръсните думички, ако искате горещи моменти в леглото!

  5. Абсурдни наименования на мъжкото им достойнство: Мъжете обичат да кръщават пенисите си с интересни и атрактивни наименования от рода на: Едноокия, Бумеранга, Магическата пръчка, Водопроводчика, Чарли, Железния, Буздуган, Помпата на удоволствието и др. Когато и от нас се очаква да се обръщаме към малките им приятелчета с тези "сладки" имена, направо полудяваме.

  6. Големите очаквания: Когато един мъж ни прехвърли топката с думите: "Хайде сега, да те видим какво можеш!", направо ни идва да забравим за секса. Момчета, понякога големите ви очаквания се оказват нашите големи разочарования! Вместо да ни манипулирате така, по-добре ни покажете какво можете вие!

  7. Орална любов рано сутринта: Има мъже, които отказват да правят секс, ако не ги подготвят с орална любов. Ще направим едно уточнение - нямаме нищо против оралната любов, но в 7 часа сутринта тя е последното нещо, за което си мечтаем. Потискащо е да ти поставят условия и то в началото на деня, вместо да ти направят една чаша хубаво кафе.

  8. Непрекъснати намеци за анален секс: Пичове, това е изход, а не вход, така че не е задължително да ни харесва! Непрекъснатите ви намеци да се подхлъзнете там се превръщат в досадно бреме - нещо, от което губите само вие.

  9. Секс като в лош порно филм: Нито една от нас не е Джена Джеймисън, затова не очаквайте да бъдем акробатки в секса. Нито можем да си слагаме краката зад врата, нито да правим няколко неща едновременно в... леглото. Няма по-лошо от това да очаквате да се държим като порно звезди.

  10. Забравяте за любовната игра: Ние жените имаме нужда от малко повече стимулация, за да се развихрим. Любовната игра не е "Хайде да правим секс!", а "Накарай ме да искам секс!"

Ще се радваме да се включите с коментар, за да изясним кой е най-дразнещият и досаден навик на мъжете по време на секс.