Всеки мъж е склонен да заобиколи истината, когато става въпрос за любимата жена. Има някои неща, които просто няма как да си признаят и да рискуват грандиозен скандал.

Dama.bg ще ви разкрие най-големите лъжи на мъжете, които без притеснения изричат пред интимните си партньорки. Оказва се, че господата лъжат по-често и от жените!

1. Имах много работа и забравих да ти се обадя!
Истината е, че той е бил толкова погълнат от работата си, че не му е било до теб. Понякога мъжете се дистанцират, за да решат някои проблем, който изобщо не искат да споделят с половинката си.

2. Не знам на колко години е новата колежка, сигурно е два пъти по-възрастна от теб!
Е, няма как да ти каже, че новата му колежка е секси мацка, която му хвърля палави погледи от първия ден. Ти не правиш ли същото?

3. Колата се развали, затова закъснях!
Най-вероятно се е видял с приятели на по чаша бира и съвсем е забравил за уговорката с теб. За да не рискува да му се обидиш, предпочита да ти излезе с някой изтъркан номер.

4. Нямам проблем с алкохола, просто разпускам след тежкия ден!
Голяма част от мъжете отказват да признаят, че имат проблем с алкохола и то сериозен. В някои случаи започват да се крият и да лъжат, за да ги помислиш за пристрастени към чашката.

5. Всичко е наред, просто съм уморен!
Той те обича, но предпочита да не говори за проблемите си. Така не рискува да изглежда слаб пред теб и да го съжаляваш, или не дай Боже - да го съветваш. Позволи му да запази мъжкото си достойнство и му дай време.

6. Ей сега идвам!
Това означава, че ще дойде при теб след час-два. Просто няма как да скочи и да запали колата, когато на масата го чакат приятелите с бира в ръка. По-добре не го питай колко точно е това "ей сега", защото само ще се разочароваш.

7. Не виждам да си напълняла, изглеждаш страхотно!
Това е една от най-сладките лъжи, които другарчето ти може да измисли. Той просто не иска да те разстройва с истината, която понякога е болезнена. Ти сама виждаш какви са резултатите от тайната ти страст към шоколада. Огледалото няма да ти спести истината!

8. Не я познавам, не знам защо ме поздрави!
Ако си ревнива, никак не е случайно, че той изтърсва лъжа след лъжа, когато стане въпрос за други жени. Вместо да избесняваш при вида на готините мацки, с които се познава, по-добре поработи над ревността си.

9. Не съм бил с много жени!
Няма как да ти признае истината за любовните си похождения, особено ако държи на теб. Ти не "забравяш" ли за бройките си, когато той те попита? 

10. Мога да правя секс цяла нощ!
Сексът е изключително важен за мъжкото му его, затова не е изненадващо, че си приписва чужди рекорди. Следващия път, когато ти се похвали с успехите си в "спорта", му предложи да ти го докаже. Една безсънна нощ е нищо в сравнение с изражението му на сутринта...