Всяко момиченце си мечтае един ден да е булка. Нямат търпение да срещнат принца на белия кон, но с времето осъзнават, че никой не е идеален. Вместо да търсите съвършения партньор, търсете този, който е подходящ за вас.

Докато търсите правилния, пренебрегвате лошото, за да се концентрирате над хубавото. И това е добре. Показва, че не сте повърхностни, но въпреки това има 10 вида мъже, които обезателно трябва да избягвате.

1. Маниакът за обвързване

Най-накрая успя да забие желаното момиче? Просто защото е обвързан, не значи, че е отдаден на връзката. Никога няма да знаете колко всъщност държи на вас.

2. Бунтарът

Много жени са привлечени от лошото момче. Има нещо мистериозно и романтично в него, но понякога той е бунтар и в брака. Скоро ще го усетите и върху себе си.

3. Нарцисът

Нарцис е герой от гръцката митология, който е бил толкова красив, че се влюбил в себе си. Защото не можел да откъсне поглед от отражението си във водата, паднал в езерото и се удавил. Нарцисите са токова уверени в собственото си величие, че не осъзнават недостатъците си. Винаги опитват да изпъкват и често го правят за сметка на другите.

4. Маниакът на тема контрол

Всеки обича нещата да се правят по неговия начин. За съжаление, мъжете са програмирани да изразяват враждебност, когато не получават това, което искат. Мъжът, който не може да ви контролира, може да започне да е агресивен към вас. Физически и психически.

5. Онзи, който все знае повече от вас

Хубаво е да се омъжите за красивия му ум, но е опасно да го направите за някой всезнайко. Винаги ще се чувствате в грешка, дори просто да сте изразили мнение.

6. Маминото синче

Чували сте, че както се държи с майка си, така ще се държи и с вас. Затова търсите мъж, който е близък с майка си и прекарва много време с нея. Внимавайте, защото ако е твърде близък с нея, сякаш се жените и за майката. Пригответе се да чувате доста "Мама не го прави така." Също така може да очаквате майка му да ви е брачен консултант.

7. Красавецът

Свиквайте да прекарвате уикендите в мола за нови дрехи, отколкото в спортуване. Поне ще имате хубава къща и кола. Ако той може да си го позволи.

8. Безхарактерният

Както споменахме, всеки обича да прави нещата по собствен начин. Когато попаднете на мъж, който ви оставя да правите каквото искате, както го искате, без да се оплаква от това, не го пускате. След време обаче се налага да взимате всички решения. Тогава ви става неприятно, защото сте мъжът във връзката.

9. Мъжкарят

Говори за спорт, бира и лов през цялото време. Да, секси е, но трябва да бъдете готови само вие да сменяте пелените. И забравете за романтични подаръци за Свети Валентин, защото истинските мъже "не правят такива лигавщини".

10. Фитнес маниакът

Коя жена не иска мъж с изваяно тяло? Въпреки тези му черти, ще забележите, че фитнесът отнема огромна част от времето му. Скоро ще го питате дали си е подобрил рекорда на лежанката. Човек, който позволи на фитнеса да ръководи живота му, позволява на слугата да стане господар, има напълно сбъркани приоритети.

Да, всеки принц има от тези черти. Важното е да изберете този, чиито недостатъци може да приемете. За да се омъжите за принца, а не за жабата.