В един момент любовните отношения влизат в зоната на комфорта. Отминават дните, когато се правите на недостъпна, и идват онези, когато вече планирате къде ще пътувате...заедно.

Има доста неща, които издават, че вече сте си супер близки, като да отидете заедно на почивка или да запознаете семействата си. Разбира се, връзката при различните двойки е различна, но определено има етапи, които са общовалидни за всички.

1. Изпращането на съобщение, без да го прочетете отново шест пъти. Вече няма толкова значение дали сте остроумна, закачлива или дали правилно сте подбрали емотикони.

2. Поръчвате си това, което наистина искате да хапнете. Голям хамбургер - да! И вече не се притеснявате, че по лицето ви може да има кетчуп и горчица. Любовта винаги е красива.

3. Все по-малко се замисляте дали ще ви види без грим. А и той ви каза, че сте по-красива без грим, ето защо си позволявате да пропускате от време на време гримирането.

4. Можете вече да заспивате един до друг, без да е необходимо да се отдавате на задължителни ласки. Все по-често стават моментите, когато искате просто да заспите прегърнати, без да сте омачкали чаршафите преди това.

5. Секс с включено осветление. И това се случва в един момент. Вие се чувствате достатъчно удобно заедно, че да не се притеснявате да ви види напълно гола на светлина.

6. Да не говорим, че идва и денят, когато заменяте дантеленото секси бельо с удобни памучни боксерки.

7. Вече познавате всички негови приятели, а той всички ваши. 

8. Не се притеснявате да вдигнете телефона му, ако видите, че звъни майка му.

9. Използването на четката за зъби на другия.

10. Вече започвате да мислите за общ бюджет. И намирате баланса между парите, които харчите за вашите обувки и за неговите джаджи.