Холувид е пълен с двойни стандарти. Ако един мъж излиза с някоя жена, много по-млада от него, това се приема за нещо обичайно. Но ако една жена излиза с по-млад мъж, това е предпоставка за сензация и скандал. Напоследък много известни дами се обявяват против това заклеймяване и с гордост показват приятелите си.

Предлагаме ви да си припомним едни от най-знаменитите звездни двойки, в които жената е била по-възрастна.

Черил Коул и Лиам Пейн

Разлика в годините: 10 години

Когато се срещат за първи път, нищо не предполага, че един ден тези двамата ще се оженят. В онзи момент Лиам е едва на 14 г. и се явява в X factor, където Черил е съдя. Срещата се случва през 2008 г., а след това Лиам започва своята успешна музикална кариера. Осем години по-късно, през 2016 г., Черил и Лиам се появяват заедно на червения килим и обявяват връзката си, а тази година им се роди син – Беър.

В своя Инстаграм Лиам написа: „Невероятно съм щастлив да посрещна на този свят нашия малък син. Никога няма да забравя този момент и засега това е най-прекрасният спомен в живота ми.“ По-късно той допълва: „Тя е невероятна майка и не спира да ме смайва, тя сбъдна мечтите ми.“

Тук може да видите първата им среща:

Еманюел Макрон и Бриджит Троньо

Разлика в годините: 25 години

Френският президент, който в момента е на 39 г., среща бъдещата си съпруга, когато е едва на 15 г. Тогава тя е била негова учителка. 64-годишната Бриджит разказва, че той се заклел да се омъжи за нея, когато бил само на 17 г. Бриджит обаче се омъжва за друг. Но когато се развежда, Макрон отново се появява в живота й. Двойката се жени през 2007 г., когато Макрон е на 30 г. Той става доведен баща на трите деца на Бриджит.

В едно видео Макрон осъжда двойните стандарти в обществото: „Ако бях 20 години по-възрастен от съпругата ми, на никого не би му хрумнало, че не бива да сме заедно. Но тъй като тя е с 20 години по-възрастна от мен, хората си казват „Такава връзка няма да издържи“.

Ева Мендес и Райън Гослинг

Разлика в годините: 7 години

Ева и Райън много държат да опазят личния си живот в тайна и много рядко афишират връзката си публично, въпреки че имат две дъщери – Есмералда и Амада Лий.

Сам Тейлър-Уд и Арън Джонсън

Разлика в годините: 24 години

51-годишната режисьорка на „50 нюанса сиво“ среща британския актьор на снимачната площадка. Той е един от актьорите във филма й „Младият Джон Ленън“. Тогава той е на 18 г., а тя на 42. Двойката се жени през 2012 г. и има две деца.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт

Разлика в годините: 18 години

Малко след като се развежда с Марк Антъни, Дженифър Лопес започва връзка с един от танцьорите си. Двамата са заедно 5 години, преди да се разделят през 2016 г.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Разлика в годините: 6 години

Дженифър в момента е влюбена в бившия бейзболист Алекс Родригес, с когото има по-малка разлика, отколкото с Каспър. „В момента се чувствам като истинска късметлийка. Той е прекрасен баща. Много е щедър към семейството си, към приятелите си, към мен. Той е грижовен, мил, способен, отговорен и притежава всички прекрасни качества, които търся в един мъж“, споделя Лопес.

Мадона и Хесус

Разлика в годините: 28 години

Мадона излизаше с бразилския модел в продължение на една година, но се разделиха, защото „нищо общо" не ги свързвало.

Деми Мур и Аштън Къчър

Разлика в годините: 16 години

Те бяха една от златните двойки на Холивуд, когато се омъжиха през 2005 г. Но любовната им история приключи през 2011 г., когато двойката обяви развода си. В момента Къчър е женен за актрисата Мила Кунис, докато Деми Мур държи любовния си живот в пълна тайна.

Камерън Диас и Бенджи Мадън

Разлика в годините: 6 години

Камерън и Бенджи имат шеметна връзка и само 7 месеца след началото на взаимоотношенията им – двамата се женят. Две години по-късно все още всичко е наред и двамата са още заедно.

Камерън споделя, че просто веднага е знаела, че са един за друг.

Кортни Кокс и Джони Макдайд

Разлика в годините: 13 години

След развода с Дейвид Аркет Кортни Кокс започва да излиза с вокалиста на Snow Patrol. Двамата се сгодяват през 2014 г., след това се разделят за кратко, но в момента са отново заедно. 53-годишната Кортни казва, че би искала да има деца от 40-годишния Джони.