Мъжете трябва да бъдат подготвени за следните неща, преди да започнат да излизат с мързеливо момиче.

1. Пригответе се често да ядете поръчана храна. Дори да е пазарувала, ще е твърде уморена, за да готви, затова просто ще поръча храна.

2. Ако се каните да предложите някой филм за гледане, има голяма вероятност тя вече да го е гледала. Защото обича да си лежи в леглото и да гледа филми.

3. Гледането й на телевизия се изразява в това да си пуска любимите си стари сериали. Пригответе се за много епизоди на "Сексът и градът".

4. Ще прекарвате повечето си време в нейния апартамент. Иска да ви види, но няма желание да пътува.

5. Ще отговаряте за организирането на всяка бъдеща среща. Не я питайте какво й се прави, а просто я уведомете какво ще правите.

6. Ако се събудите преди нея, трябва да излезете от спалнята тихо и да пазите тишина, докато тя се събуди.

7. Ако искате от нея да си смени клина или анцуга с нещо друго, трябва да имате много основателна причина за това. Ще има ли ядене? Ще бъде ли вкусно? Ще шофирате ли вие? Правилният отговор и на трите е "да".

8. Ако я заведете на изискано събитие, няма да обещае да се впише в обстановката. Може да си облече изисканата рокля, но едва ли ще се чувства много комфортно в нея.

9. Представата й за добра тренировка, е отиването до магазина за шоколад.

10. Когато си събира багажа за пътуване, е подготвена да изкара или цяла година, или само един час. Защото не й се събира багаж и нахвърля каквото й падне в последния момент.

11. Има секси нощница някъде, но няма никаква представа къде точно е. Купена е преди години и може да е на дъното на някой кашон.