Светът е много по-различно място, когато си щастливо влюбен.

1. Да си правите списък с песни. Като едно време със записването на касетки. Много интимно и приятно е да подбереш за някого песни, които изразяват чувствата ти към него.

2. Всякакъв вид готвене и приготвяне на храна е кулинарно приключение. Пълна скука е да готвиш за себе си, но когато го правиш с любимия човек е просто феноменално.

3. Можете да гледате заедно романтични комедии без да въртите очи, защото сега знаете, че всичко това наистина е възможно. Когато сте необвързани всичко ви се струва толкова блудкаво, но когато има човек до вас, нещата изглеждат толкова истински и реални.

4. Най-накрая можете да харесате постовете за предстоящи сватби, без да чувствате дори капка завист. Вече не ви дразнят чак толкова приятелите ви, които се сгодяват, защото и вие сте намерили любовта.

5. Сексът е толкова по-хубав, че направо е в друга категория. Да правиш секс с човек, за когото наистина ти пука, е едно от най-великите неща на света. Който е пробвал, никога отново не мечтае за секс без чувства.

6. Дори в последните два часа от работния ден да се случи нещо крайно неприятно, сте спокойни, защото има при кого да се приберете. Голяма работа, че сте направили грешка или са ви се скарали, когато има при кого да се приберете.

7. Писането на съобщения е прекрасно и изпълнено с вътрешни шеги и доверие. Изцяло заменя страхът, че не ви отговарят, защото си пишат с някой друг.

8. Ужасно вълнуващо е да избереш подарък за любимия си човек, за който си сигурна, че ще му хареса. Да, мъжете обожават видеоигри, но когато получат подобен подарък от жена, изпадат в екстаз.

9. Разказът за това как някоя двойка се е запознала ви напомня за вашето запознанство.

10. Когато видите двойка на улицата си мислите: "Много са сладки заедно!". Когато сме обвързани се радваме на другите двойки, а когато сме сами, искаме да живеем на самотен остров, за да не ги виждаме толкова често.

11. Вече не ви пука, когато някой спомене бившия ви, защото имате нов човек до себе си. Няма значение дали е получил повишение и дали ще се жени. Най-накрая може искрено да кажете: "Чудесно, радвам се за него!"