Най-важното нещо в живота е да правите само неща, които ви карат да се чувствате добре.

1. Не изпадайте в паника, че все още не сте посетили девет различни страни, ако и екскурзията до Виена ви е достатъчна за момента. Може би просто в момента да нямате достатъчно пари, но след 30 да имате предостатъчно време и пари.

2. Не се насилвайте да говорите твърде много с родителите си, ако те не се държат добре с вас. Ако родителите ви се държат супер с вас, но вие не им се обаждате често, правете го. Но ако ви карат да се чувствате зле, не е нужно да го правите, просто защото обществото смята, че така е редно.

3. Не си мислете, че сте безгръбначно същество, защото не сте пратили по дяволите всички близки хора, които ви ядосват. Понякога е по-лесно просто да честитите нечий рожден ден, отколкото да му казвате какво мислите наистина за него.

4. Не смятайте, че светът ще свърши, ако не си измиете грима преди да си легнете, защото сте били уморени. Или ще помните да го правите всеки ден или понякога просто ще забравите. Не е кой знае какво.

5. Гордейте се със себе си, независимо дали ядете здравословна закуска в 7 сутринта или пък вафла в 13:30 на обяд. Когато имате време, закусвайте здравословно. Когато нямате, не трябва да ви пука.

6. Приемете, че може и да не намерите време за медитация и че няма нищо лошо да сте постоянно с телефон в ръка, просто защото така ви харесва. В идеалния вариант, трябва да можете и двете, но никой няма право да ви съди за това.

7. Не търсете вълшебния спорт, в който ще се влюбите и няма да ненавиждате. Ходенето по магазините, тичането след автобуса и танцуването в стаята ви се броят за спорт, ако ги правите достатъчно често.

8. Приемете, че сте красива и с грим и без грим. Всяка жена трябва да се чувства красива, независимо дали има грим или не.

9. Направете онзи необмислен секс само ако го искате наистина, а не за да не изпуснете възможността. Необвързващия секс е нещо чудесно, но не си мислете, че сте длъжни да го правите, ако просто не е в стила ви.

10. Можете да изглеждате професионално и без да сте облечена като комедиант от 1980-та година. Не на всяка жена и отива костюм и не е нужно да се опитвате да го наложите, ако не ви харесва.

11. Осъзнайте, че може и да не създадете марка парфюми, която да се прочуе по цял свят. Но това не пречи да опитате.