"Мръъън, всички мъже са еднакви" - възмутиха се повечето жени. Добре, нека да приемем, че това е абсолютна истина. Но също така да обмислим възможността, че и жените правят грешки, които ги възпрепятстват да си намерят желания мъж.

Завръщане в бъдещето

Една от най-големите глупости, които може да правите, е да съдите всеки срещнат човек, въз основа на преживяванията ви с предишните. Забравете за тъпото си бивше гадже и не позволявайте да влияе на мнението ви за всички мъже. Безумно е! Недопустими са размишления от сорта на "О не, той си поръча кафе с мляко, а не капучино! Бившият ми също го пиеше така. Значи и този ще ми изневери! Ох, стига глупости, те са различни хора, този няма да е такъв. А и предният беше роден на 18-ти, пък този е на 5-ти. Да, ама млякото в кафето му е с 3 процента масленост, той сложи 3 бучки захар, аз пия моето с 2, днес е 10-ти! Това прави 18! Ужас! Това е съдба! И този ще ми изневери! Повече няма да му вдигна телефона!"

П.П. Недейте метафорично да водите бившия си приятел на срещите с потенциалния нов левент. Файда - нулева.

Излъчване

Хубаво е да си поставите самооценка и да прецените дали излъчването ви отговаря на желанията ви. Нагло е да сте си вдигнали прашките до под мишниците и да очаквате да се държат с вас като с дама. Ако се обличате като повлекана, ще ви смятат за такава. Леките жени получават изобилно, но некачествено внимание.

Заключения

Деструктивните заключения обикновено дават феноменално добри резултати. В кавички, разбира се. "Добре де, той е готин, забавен, амбициозен. Защо тогава е сам?! Как е възможно?! Еми не е! Значи нещо не му е наред! Трябва да има нещо гнило в цялата работа! Сигурно е женкар и иска само секс от жените! Ооо, я довиждане, няма да му отговарям повече!"

Той просто си няма приятелка в момента. Това не го прави автоматично сериен убиец.

Продуктово позициониране

Необходимо е много добре да си помислите какъв точно мъж искате да ви намери. Общо взето, където се мотаете, такива мъже ще ви свалят. Ако висите нонстоп по тузарските ултра-вип-премиум капанчета, ще ви атакуват я чичковци, я персонажи с професия син. В случай, че желаното от вас лице е такова, дерзайте.

Отчаяни да бъдат съпруги

Няма по-голяма грешка от това да изглеждате като жена, която отчаяно иска да си намери гадже. Неволно ще създадете грешната илюзия, че никой не ви иска и бързате да излъжете някого. Когато сте в заведение и той се изправи, не го питайте притеснено къде отива. Вероятно се е запътил към тоалетната.

Над нещата

Копнеете и настоявате мъжете да са искрени с вас, а изобщо не им отвръщате със същото. Ето ви пример. Ако за вас е изключително важно той да плати сметката, не говорете през цялото време как не ви пука за подобни неща, за да се шокирате, когато ви позволи да си платите чая. Разберете едно нещо за нас. Каквото ни кажете, това разбираме. Когато казвате "Аз съм над тези неща", ние разбираме "Тя е над тези неща". Не разбираме "Тя го казва така, за да види какво ще направя аз". Несериозно е да изисквате от един мъж да разшифрова закодирани послания. Това да не е изпит по математика, ебаси?

Втори рунд

Научете се да давате втори шанс на мъжете, които ви ухажват. Той няма как да знае, че ще ви подразни с дадено си действие и е вероятно да не е абсолютен задник. Не всичко трябва и може да се случва точно по начина, по който вие сте решили.

Свръхмислене

Осъзнавам, че да кажеш на една жена да не прекалява с мисленето, е като да кажеш на мъж да не харесва цици, но е доста желателно да не го правите. Прекомерното мислене вреди на вас и хората около вас. Мъжете може да сме провалили повече състоящи се връзки, но жените сте унищожили повече предстоящи да се случат. Предимно самонавивайки се, че нещо не е наред. И мога да го заявя като познавач на жените, тъй като през живота си съм ходил на среща с цели три различни жени, а един мой приятел дори си е имал гадже.

Черногледство

Винаги, винаги, винаги гледате най-лошото в ситуацията. Той ви носи цвете.

Правилна реакция: Ооо, много мило!
Неправилна реакция: Сигурно ми се подмазва, за да му пусна.
Много неправилна реакция: Купил ми е само едно цвете? Ебаси скръндзата...
Безумна реакция: "Ти на всички жени, които сваляш ли подаряваш цветя?"

Капани

"Така, бяхме на няколко срещи, сега аз ще се дръпна и ще започна да се държа студено, за да видя как ще постъпи той. Ако ме преследва, значи е сериозен. Ако не го направи, значи не е имал сериозни намерения."
НE, НE, НЕ и НННЕЕЕ!!! Нямам представа дали тази идея се ражда самостоятелно, или е посята от някоя приятелка, но когато харесвате даден човек, му го показвате. Не му поставяте умишлено препятствия до себе си, за да изпитате силата на любовта му. Съотношението в активността при една свалка трябва да е 70 на 30 процента в полза на мъжа. В никакъв случай не трябва да е 99 на 1. Неадекватно е. Дори да сте плячка е изкуство.

П.П. Фактът, че му отговаряте или му пишете не е огромен показател, че имате каквито и да е мераци. От горчив опит мъжете сме научили, че има поне милиард причини една жена да си пише с нас и е напълно възможно нито една от тези причини да не бъде, че тя има симпатии и иска нещо да се случи.

Страх

Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Водите ли се непрестанно от шубето, че може да ви наранят, със сигурност не ви чака нищо градивно в отношенията с останалите човеци. Влизайте смело през глава, пък каквото има да става, ще стане. Или пък просто станете мъжемразка...