Да правиш секс с любим човек е милион пъти по-хубаво. Ето защо: 

1. Презервативи

Уви, да караш с каска никога не е толкова забавно, колкото да караш без. Безопасността е и трябва да бъде на първо място. От това страда качеството на секса, но просто няма как. Употребата на подобни артикули с любимата не е нужно и затова е до-о-о-о-о-оста по-яко.

П.П. Евентуално може от време на време да се ползват като средство против поява на фетус в матката, но общо взето не са дългосрочно решение.
П.П.П. Правете безопасен секс.

2. Женският оргазъм

Докато при нас за оргазъм трябва предимно фрикция, то при жените нещата стоят по съвсем различен начин. Необходимо е доверие, отпускане и тем подобни малки детайли, за да може тя да изпита максимално удоволствие. Мога да го обясня и по-научно, но няма да ни стигне екранния блок.

Нейният екстаз е изключително важен, защото сексът с жена, която можеш да задоволиш изцяло, е феноменално изживяване. Няма нищо по-удовлетворяващо от това да знаеш, че ти си нейният Роко Сифреди.

3. Познавате се

Знаете си всичките предпочитания и може да се започнете и довършите както за 5 минути, така и за 35. Действате с размах, понеже нямате никакви съмнения, че някое от неприличните неща, които ви възбуждат, ще се възприеме негативно и тотално ще развали нещата.

4. Напасване

Макар привличането да е много силно, с нова партньорка винаги има процес на напасване, който не винаги дава желаните резултати. Понякога вкусовете се разминават и нещата не се получават.

5. Срам

Едва ли съществува човек, който на 100% да харесва тялото си и да не чувства поне малко неувереност, когато е без дрехи. Времето обаче лекува всякакъв вид срам и когато сте се виждали голи стотици пъти и сте правили какво ли не един с друг, то трябва да сте ненормално свенливи, че все още да имате притеснения. А щом сте напълно освободени, то със сигурност и сексът ще е къде-къде по-приятен.

6. Неловкото мълчание

Щом приключите, не ви се налага да си задавате въпроси от сорта на "Ами сега какво? Какво се очаква от мен? Какво да кажа? Да си мълча ли? Да заспя ли? Да се гушкаме ли? След колко време е удачно да си тръгна?".

7. Уговорки

Няма ги онези грандиозни уговорки, сякаш планирате финала на световното първенство по нещо си. Липсват неприятните "Днес не мога. Утре съм на кино. Ама ако го направим, какво ще означава?! Ти само това ли искаш? За такава ли ме смяташ?" Когато си поискате, реакцията отсреща е просто "Ооо... Хайде!"

8. Обаждането

Не се колебаете дали им е харесало и дали ще се чуете отново, защото знаете, че е така. Няма никакво пост-сексуално напрежение, което да ви хвърля в размисли за представянето ви.

9. Ай чао

Звучи леко грубо, но когато отношенията са чисто сексуални, едва ли някой от двамата иска да осъмне с въпросния човек. "Мерси за секса" е... не лоша алтернатива при липса на по-силни емоции, но каквото и да си говорим, да гледате цяла нощ "Приятели" след страхотния секс, е велико.

10. Не-скука

Разнообразието е хубаво нещо, но реално е много по-добре всеки ден да вечеряш в един и същ хубав ресторант, отколкото през седмица да се храниш от различни будки за дюнери.

Но все пак това важи за хубав секс с подходящата жена. Не за кофти или посредствен секс с една и съща. Почти съм убеден, че съществуват толкова пози, фетиши, костюми, игри на роли, нестандартни места и какво ли още не, че да не ви стигне цял живот да опитате от всичко. Скучният секс се прави от скучни хора.

11. Любов

Разликата в това да правиш секс и в това да правиш любов е толкова колосална, че дори не смятам, че спадат в една категория като занятие.