Ако прави някое от тези неща, трябва бързо да се разделите с него.

1. Очаква домашно приготвена вечеря всеки ден. Не му пука, че цял ден сте била на работа и сте изморена. Би било приятно той да ви сготви, но не го прави.

2. Винаги ви сравнява с майка си. Този прийом е запазена марка на сексиста. Вероятно тя още му пере дрехите. Ако иска да правите нещата точно както ги е правила мамчето, си съберете багажа и си тръгнете.

3. Винаги се оплаква от вашата майка. Неговата майка е най-добрата готвачка на света, а когато вашата ви посъветва нещо, е изключително досадна.

4. Не подкрепя професията ви. Лош ден в работата? Не ви съчувства, ако шефът ви е направил скандал пред колегите ви. Не му пука дали сте била повишена или сте сключили страхотна сделка.

5. Никога не печелите спорове. Винаги всичко е по ваша вина и се изисква огромно усилие да си признае неговата вина.

6. Не харесва приятелите ви мъже. И причината е глупава от сорта на "Коментирал ти е снимката." Да, защото сме 2015-та година и хората комуникират така в наши дни.

7. Флиртува с други жени пред вас. Ако го прави пред вас, макар да знае, че това ви дразни, значи излизате с абсолютно дете.

8. Критикува ви, че харесвате спорт или други "мъжествени" занимания. Трябва да знае, че футболът е като религия и гледате мачове от малка. А и живеем в 21 век. Според кого жените не трябва да разбират от спорт?

9. Има различни очаквания за това как двамата трябва да се държите. Той може да излиза с приятелите си и да се напива, но не е съгласен вие да го правите.

10. Винаги иска да изглеждате "секси". Той може да се разхожда по анцуг, но ако вие не сте в перфектен външен вид, ви го натяква постоянно.

11. Смята се за най-умния и влиятелен човек в живота ви. Убеден е, че неговите отговори са най-правилни и че има отговорите за всяка ситуация. Толкова е влюбен в себе си, че сам би си бил гадже.