На много от нас ни се е случвало. Изпратете този списък на мъжа, който ви сваля. Ще започне да ви разбира по-добре.

1. Тя е с разбито сърце и се доверява трудно. Не сте виновен вие, че предишният е бил задни, но трябва да се потрудите повече, за да й спечелите доверието.

2. Вижда ви да си пишете с някого под масата - не си и помисляйте да кажете, че не си пишете с никого. Ако са й изневерявали преди, постоянно ще е нащрек за признаци на изневяра.

3. Не иска нещата да се развиват нито твърде бързо, но иска да знае намеренията ви. Неуверена е, защото предишният се е отнесъл много зле с нея.

4. Ще ви разпитва за мъжката ви вечер. Нормално е да попита с кого и какво смятате да правите.

5. Ще я наранявате, ако си качвате снимки с други жени. Преди да може да обясните, че тези снимки не значат нищо, тя ще си помисли, че й изневерявате.

6. Ще иска да се запознае с приятелите ви, за да знае, че съществуват. Мъжете, които не запознават гаджетата си с приятелите си, крият нещо.

7. Мнителна е. Щом веднъж са й изневерявали, ще е нащрек дори за най-малките неща.

8. Ще пропусне детайли от предишната си връзка, с надеждата историята да не се повтори отново. Това е защитен механизъм. Предпочита да не знаете през какво е минала, за да не направите същото.

9. Ако някога сте изневерявал, ще й е трудно да ви вярва.

10. Има много сложни чувства към бившия си. Да, той е най-ужасният човек, когото познава, но понякога й липсва. По-добре не говорете за него.

11. Много е близка с приятелките си. Те са били до нея, когато е мразила мъжете, затова сега са неразделни. Никога не се опитвайте да заставате помежду им.

12. Тя никога няма да ви изневери. Знае колко е болезнено и не би причинила подобно нещо на друг човек.