Той винаги знае как да ви повдигне духа.

1. Осъзнава, че има нужда да ви остави на спокойствие след скандал. Не е настоятелен, а ви оставя да се съвземете, преди и двамата да сте готови за разговор.

2. Знае, че не винаги може да "реши" проблема. Когато му разказвате за неприятната си колежка, не ви прекъсва постоянно, за да ви казва какво да направите. Като цяло не ви повтаря какво е трябвало да направите по-различно, когато му обяснявате проблема.

3. Може да седне и да ви изслуша. Не просто да стои и да ви зяпа, а наистина да ви изслуша. Има разлика.

4. Осъзнава, че има неща, които могат да ви обезпокоят, дори да не са животозастрашаващи. Не умаловажава проблемите ви. Обещава да започне да си вдига сам чорапите от пода.

5. Смята, че е по-добре проблемите да се обсъдят, вместо да се игнорират. Старае се да намира решение на проблемите, за да сте щастливи и двамата. Не го притеснява, че ще се налага да проведете неприятен разговор.

6. Знае как да ви повдигне духа. Когато сте имали много скапан ден, ви чака с храна и приготвен любимият ви филм. Той си е направо нещо като частен психиатър.

7. Мил е с всички. Не се притеснявате да го запознаете с колегите или родителите си. Знаете, че ще се държи добре и вероятно ще очарова всички, защото умее да контактува с хората.

8. Не го е страх от мъжете ви приятели. Не чувства необходимост да си го мери с приятелите ви, защото не ги смята за заплаха. Даже напротив, харесва ги.

9. Знаете, че ще бъде добър баща. Винаги е много грижовен с племеника ви. Не го е страх да държи бебе и дори все още да не сте готови за деца, знаете, че ще се справите отлично.

10. Няма да избяга при първия признак на беда. Дори да си имате проблеми, те няма да го изплашат. Няма да се откаже от вас. Ще ви помага. Когато сте депресирана, именно той ще ви вдъхне увереност, че ще всичко ще се оправи.

11. Не се ядосва, когато сте му намусена. Нещата не ескалират, особено ако осъзнава, че е сгрешил. Умее да гледа адекватно на ситуациите.

12. И въпреки всичко това е жесток! Просто защото е чувствителен, не значи, че не е мъжествен. Той е от малкото мъже, които не ги е страх да показват емоциите си, но и умеят да ползват всякакъв вид инструменти.