1. Когато го посрещнете с вечеря.

Има стара поговорка, че любовта на мъжа минава през стомаха и донякъде е така. Всеки обича домашно приготвена вечеря. Хубаво е след тежка седмица да се прибереш и да те завари любимото ти ястие. Колкото повече сте се постарали, толкова по-хубаво ще му стане.

2. Когато държите бебе.

Дори при мисълта за нежелана бременност да му иде да заплаче, гледката на бебе в ръцете ви ще задейства мисли за бъдещето. Сигурно ще е хубаво, предвид факта, че когато му споменете за дете, ви отговаря, че ако има деца, няма да може да си играе на Плейстейшъна.

3. Когато е болен и се грижите за него.

Докато той е гигантско бебе, което има нужда от грижи, напазарувайте и му донесете лекарство. Направо ще му иде да ви разцелува.

4. Когато говорите с родителите му.

Харесва му да се разбирате с цялото му семейство. Дори би се замислил за това в каква хубава среда биха израснали потенциалните ви деца. Не казваме, че мисли за това постоянно, но му е минавало през ума.

5. Когато му купите нещо, просто защото сте мислили за него.

Хубаво е да има нова риза, но е още по-хубаво да я получи, защото просто сте си мислили за него. И очевидно познавате вкуса му.

6. Когато готвите заедно.

Почти невъзможно е да не си прекарате добре, докато готвите заедно, флиртувате и се храните един друг.

7. Когато вършите работа заедно.

Чувал съм, че когато се ожените, вършите единствено скучни задачи заедно. Именно това е смисълът на брака, да има някой с теб в колата, докато трябва да вършиш неприятни неща. Когато ходите заедно по работа, ще се чувствате сякаш сте семейство.

8. Гъделичкайте се.

Всяка двойка трябва да си има таен боен клуб за гъделичкане. И не трябва да говорите пред никого за това, защото звучи глупаво. Но търкалянето в леглото е много забавно и сближаващо.

9. Когато се събуди и вие спите на гърдите му.

Ако се събуди преди вас, ще се порадва на гледката, преди да започне да ви ръчка, защото му е скучно.

10. Когато сте му изпрали дрехите.

Никой не обича да пере. Всеки обича да прави друго. Това ще му хареса, защото му подарявате малко време за мързел. Отнема пет минути да приберете прането. После не е нужно и да ги сгъвате.

11. Когато му оставите любовна бележка.

Не ми пука колко голям мъжкар е приятелят ви, ако му напишете любовна бележка със сърчица, ще я сгъне и ще я носи в портфейла си.

12. Когато направите нещо странно и мило.

Правите нещо напълно откачено, но той казва "Ето затова те обичам!" Като например да ви хване да ядете кетчуп с лъжица. Всеки би го сметнал за лудост, но за него ще е очарователно.

Източник: Cosmopolitan.com