Есента не е подходящо време да си необвързана? Напротив!

1. Навсякъде се плъзнали мъже с карирани ризи и не се чувствате гузна да ги гледате. Има нещо много секси в есенните дрехи.

2. Можете да си правите дълги разходки и да се чувствате като в началото на романтична комедия. Точно като по филмите след малко той ще изскочи с кучето си от изневиделица и ще се блъсне във вас.

3. Няма кой да ви открадне дебелото одеалце посреднощ.

4. Не се чудите дали не е по-добре да скъсате с гадното си гадже преди празниците. Защото след ноември се започват безкрайни празници и моментът за раздяла никога не е подходящ.

5. Всеки ден можете да си поръчвате любимата храна, без някой досадно да ви пита дали не ви е омръзнала вече. Как може да ти омръзне да ядеш пица? Невъзможно е.

6. Не трябва да делите телевизора, за да гледате премиерите на сериалите. Можете да гледате точно каквото си искате, когато си поискате.

7. Не трябва да се обличате с пасващи си костюми за Хелоуин. Да, може просто да отидете като секси медицинска сестра, без да ви пука, че трябва да има доктор с вас.

8. Няма кой да ви се подиграва, че гледате тъпи сериали.

9. Не трябва да празнувате някой празник с чуждо семейство.

10. Няма кой да ви боде с брадата си, защото участва в прословутия Моември.

11. Няма с кого да се карате за това каква да бъде температурата, защото на него му е топло, а на вас студено.

12. Приятелите ви умеят да ви правят много по-хубави снимки, отколкото той. Инстаграм трябва да се поддържа със свежи идеи.