Овен

Облича се в огненочервено и се преструва на Дядо Коледа. За да се изперчи пред нетърпеливите малки дечица, решава да се покатери на покрива, но се прекатурва и прекарва Коледа с шина на врата.

Телец

Привиждат му се захарни бонбони. И захарни бисквитки… и сладкиш с мед… и плодово кексче… и пунш… и коледна шунка.

Близнаци

Дали да отида на ски в Сейнт Мориц или да карам сърф в Уайкики

Рак

Украсява едно красиво коледно дърво, поставя лампичките в градината, закача чорапите и сяда край камината, за да изчака децата да се приберат вкъщи.

Лъв

Чудя се какво ли ще ми донесе Дядо Коледа. Надявам се, че е прочел писмото ми внимателно. Миналата година подаръкът му бе крайно неприемлив. Не, сериозно! Дрехи от универсалния магазин? Всички знаят, че нося само дизайнерски марки!

Дева

Прекарва 60 часа в любимата си благотворителна организация, подготвяйки се за Коледа. Накрая колабира и прекарва Коледа в леглото у дома.

Везни

Стартира онлайн бизнес, в който продава извънсезонни коледни вещи с отстъпка.

Скорпион

Посещава Трансилвания и се сдобива с родословен сертификат, за да докаже, че по майчина линия има родствена връзка с Граф Дракула.

Стрелец

Печели на тото, след което пазарува ли пазарува за своите приятели и роднини. Поднася на всеки един от тях чорап с размера на кола.

Козирог

Прекарва Коледа на Северния полюс, помагайки на Дядо Коледа да реши кой е бил лош и кой не и кой какъв подарък заслужава.

Водолей

Пише книга на тема исторически произход на Коледа.

Риби

Облича се като Дядо Коледа и отива в крайните квартали на града, за да раздава подаръци на бедните деца. Ограбват го/я. Предава портфейла си доброволно. Прекарва Коледа на телефона, молейки банките да му/й блокират кредитните карти.