Този татко си знае работата.

1. Къщата ви е пълна с опасни предмети

Всичко, което се намира под кръста ви, може да бъде или унищожено, или използвано за нанасяне на наранявания. 90 процента от отглеждането на детето се състои в това да предотвратите преждевременна смърт.

2. Сънят е вашата нова еротична фантазия

8 часа сън на ден е много по-приятно от това да си вземеш вана с Моника Белучи. Поне ще имате сили за първото.

3. Започвате да откривате неприятни черти на вашия характер

Разпознавате се в своето капризно, твърдоглаво и палаво поколение. Сякаш гледате в магическо огледало. Добрата новина е, че вече знаете колко сериозни проблеми сте създавали за своите родители.

4. Превръщате се в идеал за своята дъщеря

Именно вие ще изниквате в съзнанието й, когато един ден трябва да си избере партньор. Опитайте се да се представите в максимално добра светлина, ако искате добър зет.

5. Не всичко е във ваши ръце

Когато изпуснете за първи път бебето на пода (не ако, а когато), ще се молите всичко да е наред. Дори и да не знаете как или на кого да се молите.

6. Вие сте лошото ченге

Когато стане на две годинки, детето ви ще си прави с вас каквото си пожелае. Искате да се освободите от тази тирания? Научете се да командвате. Карайте се, когато е необходимо, и се научете да казвате „Не“ по стотина пъти на ден. Неприятна работа е, но някой трябва да я върши.

7. Свободното ви време започва тогава, когато детето заспи

Бебето е работодател, който не е запознат с кодекса на труда. За вас вече не съществуват почивни дни и уикенди.

8. „Малко“ не е равнозначно на „тихо“

То може и да тежи само няколко килограма, но когато се разстрои, звучи като сирените на няколко пожарни, взети накуп. Между другото, някои хъркат. Силно.

9. Няма нищо лошо в това да гледате хубави анимации 50 пъти подред

10. Рано или късно ще се научите как да преговаряте с терористи

Не иска да излезе навън. Не, иска. Не, тези ръкавици не стават. Не, не иска да си прокара ръката през ръкава на якето. Не, все пак не иска да излезе навън. Това е играчката му. Но всъщност не е… Всички видове преговори се водят с мек глас, без усмивка и с използването на умалителни имена.

11. Истинското щастие съществува

Детето изразява чувствата си по един абсолютно искрен начин. Освен това то може да ви накара да се почувствате истински щастливи. Може и да сте цинични, но ще се просълзявате често от думите и действията на своето дете. Няма нищо срамно в това.

12. Вие сте конче. Йухуу!

Източник: Мениджър