Всеки мъж се заблуждава поне веднъж в живота си, че е срещнал съвършената жена.

Dama.bg ще ви разкрие начините как да сте сигурни в това. 


1. Тя ви насърчава да преследвате целите си
Тя вярва, че можете да взимате правилните решения, касаещи собствения ви живот. Тя ви насърчава, а не ви анализира под микроскоп. Тя е мажоретка, а не треньор.

2. Тя не ви кара да ревнувате
Тя е сигурна в себе си и знае колко е ценна. Тя няма нужда от игри и трикове, за да ви накара да забележите това, което е.

3. Тя не страда от комплекса на принцесата
Тя настоява да се отнасяте с нея с уважение, защото я обичате, а не защото е жена и следователно има магически права. Точно по същата причина очаква да се отнасяте с уважение към приятелите и семейството й. Жената от класа не би била с мъж, който се отнася неуважително към скъпите за нея хора.

4. Тя има собствен живот
Тя има приятели, хоби, кариера, в които не държи да участвате. Тя е достатъчно уверена, за да бъде независима. Няма нужда от вашето участие във всичко, което прави.

5. Не бихте се замислили да я вземете навсякъде с вас
Барбекю с приятели от университета, вечеря с родителите, парти с колеги – тя знае как да се държи с различните хора на различните места. Тя е достатъчно зряла, за да направи добро впечатление на вашите колеги и достатъчно мъдра, за да се забавлява с приятелите ви. Няма и да ви обвини, че сте незрели, защото искате да се забавлявате.

6. Тя се грижи за себе си
Това не означава, че тя е добра. Това означава, че тя се опитва непрекъснато да се развива и усъвършенства. Не е нужно да й казвате, че има проблеми за разрешаване. Тя е достатъчно самостоятелна и зряла, за да знае това. Тя се нуждае от партньор, а не от баща.

7. Тя е уверена с непознатите
Когато е в ситуация с непознати хора, тя се държи уверено. Тя не се залепва покорно за вас, а се опитва да улесни социалните контакти.

8. Тя знае как да се държи в социалните мрежи
Един разумен, не хипер консервативен работодател може да я види в социалните мрежи и да я наеме.

9. Тя не е срамежлива
Тя не е срамежлива на тема секс. Ако тя не иска да направи нещо, ще го каже, вместо да коментира колко е гнусно. Сексуалният ви живот с нея не е някаква срамна тайна, защото тя няма проблем да говори за него. И двамата се стремите да запазите пламъка в спалнята.

10. Тя има мнение
Тя има повече становища от простичкото “Не знам!” и може да говори за тях, без да ги преувеличава. Ако не е съгласна с вас, може да разговаря, без да повишава тон.

11. Тя не се подиграва
Тя никога няма да се пошегува с приятелите или семейството си (или по-лошо – с вашите приятели и семейство) за това колко са “глупави” мъжете, или непораснали, или каквото и да е. Не би използвала и известни фрази като “Щастлива съпруга, щастлив живот”, за да си придаде важност.

12. Тя знае какво иска от живота
Тя няма да промени ценностите или целите си, за да се приспособи към вас.

13. Чувствате се късметлия, че сте я срещнали
Знаете, че тя не би била с мъж, ако не е привлечена от него. Тя не се страхува да бъде сама, защото си е самодостатъчна. Прави секс с вас, защото ви харесва. Тя вярва, че заедно може да постигнете още по-повече, като си помагате един на друг.