Това са най-досадните неща, които може да кажете на жена, която е обвързана от много време.

1. "Как разнообразявате нещата?" Не ни се налага. Имаме си всичко, от което имаме нужда.

2. "Млади сте. Трябва да видите какво още предлага света." Като например какво? Тъпи срещи и безразборен секс? Не, благодаря.

3. "Как е гаджето?" Не питайте, сякаш това е някаква трудоемка задача. Той си е супер и ние се обичаме много. Благодаря, че попита.

4. "Хората, които са обвързани отдавна, са свикнали твърде много един с друг." И точно това ни прави щастливи. Мога да се разхождам без грим и да му пращам грозни селфита.

5. "Странно е, че няма с кого да сравните връзката си. Как ще разбереш, че той е избраният?" Когато си го намерила, просто знаеш.

6. "Не вярвам в моногамията." А аз вярвам. Затова хората са различни.

7. "Ела с мен да свалям мъже." Не, това е скучно. Щом искаш не идвай на срещи с мен и гаджето ми, но не ме занимавай да идвам на лов с теб.

8. "Не става ли скучно?" Ако беше скучно, нямаше да го правим. Обвързана съм с човек, а не със скуката. Благодаря, все пак.

9. "Не можете да сте дълго заедно, ако първо не сте се забивали с други хора." Просто защото първият ми мъж се е оказал и последният, с който искам да бъда, не значи, че имам нужда от някой друг.

10. *Когато не ме каните на женски вечери, защото сте решили, че не искам да идвам* Обвързана съм, но нямам против да се виждам с необвързани хора.

11. "Откъде знаеш? Била си само с един мъж." Да, била съм само с един мъж, но той се държи с мен точно така, както искам да се държат с мен. Знам какво е да си в щастлива връзка и знам как се държат гаднярите с вас.

12. "Сигурно постоянно мислиш за други мъже." Да, имам очи. Случва ми се да намеря някого за привлекателен, но това не ме вълнува особено, защото имам нещо по-важно.

13. "Смяташ ли, че е бил само с теб?" Да, защото си вярваме. Това е основата на моногамната връзка.