Чудили ли сте се какво се върти в главата му, когато сте по-шумна по време на секс? Разберете сега.

1. Леле, сигурно се справям много добре. Шумна е като в порното, което е велико. Аз съм крал.

2. Това е много секси. Харесва ми. Може би ми харесва твърде много. Концентрация!

3. Ами ако съседите чуят? Дали са впечатлени? Колко ли бързо минава границата от "впечатлени" до "подразнени"? Вероятно след първите 30 секунди.

4. Ами ако чуят деца? Няма да ми е много приятно. Сигурно после родителите им ще трябва да обясняват откъде идват децата. По-добре да не мисля за това по време на секс.

5. Ами ако хората си помислят, че се случва нещо лошо? О, не. Ами ако си помислят, че я убивам? Аз знам какво правим, но не знам какво може да си помисли някой отвън. Едва ли говори добре за външния ми вид, ако съседите мислят, че е по-вероятно да убивам някоя жена, отколкото да й доставям сексуално удоволствие.

6. Ами ако викнат полицията? Ще е интересно ако започне престрелка. После съседите ще се чувстват гузно, че са се обадили.

7. Ушите ми! Направо щеше да ми спука тъпанчето. Мисля, че го направи нарочно. Наистина ли си мисли, че обичам да ми крещи в ухото?

8. Мога ли да хвана тетанус от това? А дали си струва? Определено. Но ще е странно да се хваля с това в някой бар.

9. Дали се преструва? Започва да ми изглежда много театрално.

10. Не искам да я прекъсвам, за да я питам. Това ще е зле. Дори не си представям как ще звучи. "Извинявай, че те спирам, но се чудя дали тези викове са истински?"

11. Не, предпочитам да вярвам, че е толкова шумна заради мен.

12. О, тя свърши. Сега е ужасно тихо.

13. Трудно е да свършиш, докато ти пищят ушите. Сякаш съм ходил да гледам фойерверки.