С този материал, жените отвръщат на удара на мъжете.

След като вече ви запознахме с това, какво искат мъжете от жените, ред е да ви представим и обратната гледна точка. С тези 13 съвета, всеки мъж би могъл да спечели сърцето на любимата си и да се превърне в „принца”, и то без да си купува бял кон. Вижте ги:

1. Не се меси в тренировките ѝ (или в липсата на такива)

Грижата за тялото няма нищо общо с вас. Ние можем сами да изберем дали да живеем здравословно и да тренираме всеки ден или да ядем боклуци и да не практикуваме спорт. Начинът, по който се отнасяме със собствените си тела, си е наша работа и отчасти на лекарите. Можем да тежим колкото решим. Няма нищо по-вбесяващо от мъж, който ни съди по диетата и физическата активност.

2. Не ѝ казвай какво да прави с тялото си

Както вече изяснихме, нейното тяло си е нейна работа. Може да имате някакви претенции относно външния ни вид, но нямате право да ни казвате какъв цвят да е косата ни, къде да имаме и къде не пиърсинг или татуировка. Така нареченият „изкуствен ъпгрейд” е начин, по който хората изразяват себе си. Когато мъжът казва как жената да промени външността си, той се опитва да потисне начина, по който тя е решила да се изрази. Това наистина е тъжно. Ако искате една дама да ви смята за привлекателен, за начало спрете да я критикувате относно начина, по който показва същността си.

3. Не бъди расист

Просто недей. Това те кара да изглеждаш като абсолютен кретен. Няма нужда дори да обяснявам защо... 

4. Приеми това колко женствена е или не е

Някои жени просто не държат толкова на маникюра си, а други дори не желаят да обезкосмяват краката си. Не ни засипвай с негативизъм. Вече сме осъзнали, че смисълът на живота не е в това да сме смятани за образец на женската красота в обществото, затова нямаме нужда и от твоята критика. Изисква се смелост една жена да не бръсне краката си в наши дни и да се чувства добре така. В този ред на мисли, важи и обратното – не пречете и на свръхжеснствените дами - нека да носи розово и да се радва на грима си, след като това я прави щастлива.

5. Подкрепяй я

Отнасяй се с жената като с равна, защото тя е точно такава. Не се опитвай да я контролираш. Няма нищо по-отблъскващо от човек, който изпитва потребност да командва околните. Когато това се случва в една връзка, жената се чувства като жертва на мъжката несигурност. Мъжката неувереност не е никак привлекателна, особено когато кара жената да смята, че трябва да бъде покорна и контролирана, за да накара мъжа си да се чувства достатъчно уверен в себе си. Това, мили дами и господа, е класически начин за „избиване” на комплекси.

6. Не съди жената по сексуалния ѝ опит и минало

Привлекателно е, когато мъжът признае отвратителните двойни стандарти за жените и секса. Още по-привлекателно е, когато мъжът разбира колко несправедливо е това. Ако момче прави секс с цял отбор мажоретки, той е хвален, а ако момиче стори същото с футболен отбор, тя е „общатата”. Отново – това си е нейна работа. Която и да е връзка (била тя сериозна или не), не бива да бъде проваляна заради бройките в миналото на когото и да е от партньорите.

7. Бъди добър с децата

Ако не искаш деца точно сега, просто не излизай с жена, която има деца. Но ако тя има и ти искаш семейство, какво значение има, че не са твои? Когато мъжкият лъв завладява чужд прайд, той убива всички малки, които не са негови, след което прави свои лъвчета на женските. Но ти не си лъв и няма защо да не приемаш "лъвчетата" на друг. Малките не са заплаха за връзката, освен ако не започнеш да се държиш зле с тях. Адски привлекателно е един мъж да демонстрира абсолютна самоотверженост, грижейки се за дете, особено когато не е неговото собствено.

8. Не бъди женомразец!

Да си чувал някога от жена: „ О, скъпи, толкова много те желая, когато ми кажеш, че мястото ми е в кухнята и не трябва да имам правото да гласувам”?!

9. Не очаквай тя да ти готви

Не, не и не! Не е добре да очакваш от нея да направи каквото и да е за теб, както и не е нормално тя да очаква нещо от теб. Вие трябва да правите неща един за друг, защото ви пука един за друг. В една здравословна връзка съществува онова желание просто да правиш другия щастлив. Единствено можеш да очакваш тя да ти сготви, когато ти каже: „Ще ти сготвя”. Освен това, „мястото ти е в кухнята” е наистина остаряло.

10. Не се подигравай на селфитата и снимките на храната ѝ

Да, разбираме, че някои хора прекаляват с активността в социалните мрежи, но „селфитата” са средство за изразяване и начин да се покажем пред обществото, така както искаме да бъдем видени.

11. Приеми приятелите ѝ

Мъже или жени, те са с нея преди теб, затова ги уважавай. Не се опитвай да я отнемеш от тях. Те не са ти конкуренция, дори и мъжете. Когато мъжът приема приятелите ѝ като заплаха за връзката, това само го кара да изглежда неуверен и кара нея да усеща недоверие от страна на партньора, което, разбира се, е доста обидно и непривлекателно.

12. Не само я слушай, но и отговаряй

Жените обожават мъжете не само слушат, но и да отговарят. Не повтавяй само „мхм”, номерът не минава. Включи се в разговора и я разбери. Особено привлекателно е, когато сме наясно, че темата на разговора не е част от интересите му. Това е важно, за да можете да говорите за нещата, които са значими не само за теб, но и за нея. Тя ви слуша винаги, нали? 

13. Мисли, преди да говориш

Почни да усещаш, преди да кажеш нещо, което ще се превърне в проблем и се спри. Жените ценят мъжете, които могат сами да се досещат за следствието от думите си. Освен това, забелязвай и когато хората около теб казват неща, които са потенциални проблеми. Ако момчетата на работа правят неуместни расистски или женомразски коментари, реагирай.

Внимавайте какво точно казвате на любимата си. Ако й кажете, че гърдите й са смешни в някой от сутиените ѝ, тя ще се сеща за това всеки път, когато си слага сутиен. Обмисляйте думите си, защото ако наистина ви обича, тя ще помни думите ви цял живот.  

source: feminspire.com