Има хора, които без значение от тъгата, която носят в себе си, озаряват и правят света малко по-красив само чрез думите си... Такъв бе незабравимият и любим на всички ни Робин Уилямс. И макар вече да не е сред нас, неговите думи все още са в състояние да усмихнат хиляди хора по света. В чест на този велик човек и вдъхновени от невероятния му ум и размислите му за живота, любовта, прошката, самотата, секса и красотата, ви представяме 12 негови цитата. Насладете им се: 

1. Независимо от това какво ви казват хората, думите и идеите ви могат да променят света. 

2. Пролетта е начинът, по който природата ни казва "Хайде да купонясваме!".

3. Комедията е да изиграеш оптимизъм.

4. Кокаинът е Божият начин да ти каже, че изкарваш прекалено много пари.

5. Никога не се съревновавай с грозен човек, той няма какво да губи.

6. Моля, не се безпокойте прекалено много. Защото в края на краищата никой от нас няма толкова много време на тази Земя. Животът е мимолетен.

7. Дадена ти е малка искрица лудост. Никога не я губи!

8. Вижте, проблемът е, че Бог дава на мъжа мозък и пенис, но само достатъчно кръв, колкото работят отделно един от друг.

9. Добрите хора отиват в Ада, защото не могат да си простят.

10. Ще ти се случват лоши неща, но те винаги ще те накарат да се вгледаш е нещо, на което никога преди това не си обръщал внимание.

11. Медицината, законът, бизнесът и инженерството това са благородни стремежи и необходимости, които поддържат живота. Поезията, красотата, романтиката и любовта - ето това са неща, заради които сме живи.

12. Мислех, че най-лошото нещо в живота, е да се окажеш сам накрая. Но не, не е. Най-лошото нещо е да се окажеш с хора, които те карат да се чувстваш сам.

13. Ако жените управляваха света нямаше да има войни, а само напрегнати разговори на 28 дни.