SMS

Вотът на зрителите винаги е 51% на 49% в последните няколко минути от гласуването, затова трябва още по-усилено да подкрепяте своите любимци! Пращайте sms-и, защото буквално остават секунди за гласуване! Оп, разликата е твърде малка, ще ви пуснем още две минути!

Жури

Ето един шаблон, с който ще се превърнете в драматично жури на музикално реалити. Говорете на участниците по следния начин:

Ти... 20 секунди пауза.
Днес показа... 30 секунди пауза.
Защо това предаване... 15 секунди пауза.
Е... 10 секунди пауза.
Нещо уникално... 30 секунди приемане на аплодисменти от публиката и 30 секунди пауза.

Общо взето разделяйте всяка дума с дълго мълчание, за да създавате максимален съспенс.

Краварката е в долния ъгъл

Може да си мислите, че това е реклама на масло, но реално повече подхожда на някой брачен консултант. Защо ли? Защото жената вярва толкова малко на мъжа си, че му натяква какво масло да купи, макар в супермаркета целият щанд да предлага само един вид. Краварката е символ на това, че където и да отидеш, проблемите от брачното ложе те преследват!

Апчиху!

Хората с хемороиди, запек, разтройство, акне, мигрена, грип, запушен нос, уголемена простата са изключително щастливи от тези обстоятелства, защото са само на един единствен медикамент разстояние от душевен екстаз!

Ъъъ, Златка Петровааа

Съжалявам, но е неадекватно невръстни деца да си казват името и адреса с цел да рекламират ипотечен кредит. Да, осъзнавам, че не са им истинските имена, но по-скоро трябва да казват: "Елате именно в нашата банка да изтеглите 100 хиляди лева, за да върнете 250 хиляди в рамките на 20 години!"

Ракия

Българската жена е толкова заблеяна овца, че си забравя фаровете на колата, докато виси с часове в козметичния салон. После кани абсолютно непознат мъж на вечеря вкъщи и го гощава с ракия и секс.

Аз не съм съгласен с този нейн образ, но така го представят!

Кренвирши

Какво искат най-много децата? Играчки? Не. По-големи играчки? Не. Още по-големи играчки?! Не. Децата най-много желаят да ядат кренвирши. Аз лично смятам, че е нередно с кренвирши да се хранят дори военнопленници, едно на ръка, защото е нехуманно, и второ, защото може направо да им се сервират копитата, зурлите, ушите, ноктите, костите и соята, за да си ги дъвчат в по-натурален и био вид.

Мениджър

В една чуждестранна верига, която по другите краища на света е за бедни, а тук за богати, съществува позиция като "мениджър-свежест". Той лично ходи да следи за правилното бране на ябълките от Гърция, картофите от Турция, слънчогледа от Никарагуа, доматите от Китай и ряпата от Франция.

Контрабандата

Ако пушите контрабандни цигари, вие сте виновни баба ви да няма пенсия, детето ви да няма детска градина, да има безработица, дупки по улиците, съседът да е п*дераст, съседката да не ви пуска, Айше да не внася здравни осигуровки и като цяло за всичко, което би могло някога да ви дойде наум. Моля ви, пушете единствено цигари с бандерол! А ако не пушите, започнете! Включете се в кампанията: "Запали цигара, спаси България."

Най-щастливите хора в света

Здравите? Не. Богатите? Не. Обичаните? Не.
Най-щастливите хора на света са тези, които всеки месец разчитат на бърз кредит до заплата.

Най-благодарният човек на света

Той е благодарен на колата, че се е развалила, на родата, че не е богат наследник, на шефa, че не му вдига заплатата, на съседа, че го е наводнил. И всичко това, защото така той се е научил да се справя сам с живота. А как точно го прави? Като отиде да изтегли кредит! И е прав. Нека не се лъжем. Да имаш кредит е много по-яко от това да си богат!

Кое, кое?

Главният герой в рекламата често повтаря името на продукта по няколко пъти с истинско учудване и удивление, сякаш няма никаква представа какво иска да ви продаде.

Митове

Ето и малко интересни факти за жените според родния маркетинг:

  • Те най-много вярват не на мъжа си или на децата си, а на перилния препарат!
  • На жената не трябва да й се подаряват цветя или бонбони, а омекотители, понеже нейното хоби е да пере и простира. Не е нужно и да се води на почивка, тъй като прането й мирише на лято/свежест/морски бриз/планински ручей/лавандула с жожоба и с едно подушване тя е вече там!
  • Предменструалните крампи са комунистическа и капиталистическа лъжа! Очевидно жените в цикъл са изключително весели и поради тази причина избухват в танци насред улицата.