Когато заживеете заедно някои неща се променят... за по-хубаво.

1. Развивате умение да засичате неща, които никога не сте знаели, че ви дразнят досега. Винаги ли е издавал този звук, докато дъвчи? Не може ли да затваря вратата на гардероба?

2. Няма повече мързеливи недели. Навиците ви се нарушават и се научавате да правите компромиси.

3. Когато има мач не знаете до последния момент дали ще си легнете до  г-н Джекил или г-н Хайд. Никога не е добре, когато отбора му загуби.

4. Не сте си представяли, че в зряла възраст може да имате вечерен час за заспиване. Когато заживеете заедно осъзнавате, че съобщенията в 11:30 за лека нощ са били лъжа, защото той продължава да чете спортни новини до 12:45.

5. Можете да кажете: "Скъпи, прибрах се" без капка сарказъм. Изведнъж това се превръща в любимият ви момент от деня.

6. Да си делите наема е окей, но не и да си делите други неща. Къде отиде цялата храна и тоалетна хартия? Мъжете са доста лакоми.

7. Приказката "подбирай си битките" ви звучи много по-логична. Няма проблем да гледа 12 часа футбол, но не и да не почиства след себе си.

8. Забавата, когато вие миете чиниите, а той ги подсушава. Забавно е и да проверявате откога имате това старо мляко в хладилника.

9. Брадата му. Ние трябва да си почистваме космите от канала, а той да внимава как се бръсне, за да не остави някое косъмче на четката ни за зъби.

10. Всичко е малко по-миризливо. Да, всичко ще се изпере, но е някак неприятно да си сложи потните дрехи от фитнеса в коша за пране с деликатното ви бельо.

11. Трудно е да обясниш защо държиш сирене на три различни рафта в хладилника, когато живееш с някого. Но, както споменах, трябва да се правят компромиси.

12. Няма нищо секси в това да се къпете заедно. Няма нищо секси в това да делите каквото и да е в банята. Ако успеете да преживеете заедно грипния сезон с една баня, ще преживеете всичко.

13. Вълнувате се от мебели. Доброволно прекарвате половината уикенд в магазини за мебели, за да избирате нови неща за дома ви.

14. Никога не сте си мислили, че може да имате съквартирант, който да харесвате толкова много.