Дори не се и опитвай да схванеш каква е играта на Скорпиона. Няма смисъл.

Веднъж си стоях в едно кафе кротко и си пиех чай, когато до мен се приближи една жена и ми каза: „Ти си Скорпион, нали? Вие, хора, сте просто ужасни!”
Ако трябва да съм честна, в голяма степен тя беше права. Аз действително съм Скорпион и съм ужасен човек! Но това има малко общо със зодиакалния ми знак, който дори считам за едно от малкото неща, които не спасяват в известна степен и ме правят по-добра.

Скорпионът се счита за най-сексапилният знак в зодиака и повечето от нас с пълна откровеност биха заявили, че не обичат да се хвалят с това твърдение, което всъщност напълно отговаря на истината. Ние сме устойчив знак, който се управлява от Марс и Плутон, а и все пак защо да се задоволяваме само с една планета, когато сме твърде готини и можем да имаме две? (И да, Плутон възвърна статуса си на планета). Колкото и да сме невероятни обаче, да имаш връзка със Скорпион не е никак лека задача.

Ако си имал вземане-даване с една от нас, можеш да потвърдиш тези 14 факта. Ако пък тепърва имаш такива планове, после да не кажеш, че не си бил предупреден!

1. И отново: Представителите на зодия Скорпион са по-секси от всеки друг

Не се опитвай да устоиш. Няма да успееш. Ако се окажеш мистериозно привлечен от странен на вид човек, който спи върху вестници в метрото и често обяснява за приближаващия край на света, твърде вероятно е да е роден през ноември и да е невероятен в леглото.

2. Скорпионите винаги доминират и държат под своя контрол всяка ситуация

Дори и да си убеден, че твоята партньорка не те е настъпала под чехъла си, истината е, че жестоко бъркаш. Тя просто ти е отпуснала малко края докато не настъпи правилният момент, в който да ти припомни кой е шефът. Така че не се отпускай твърде много.

3. Скорпионите винаги печелят

Настоятелни сме до степен на безмилостност, като на моменти прибягваме до манипулация, в която сме по-силни от всеки друг, когото ще срещнеш. По-добре ще е за теб да ни имаш на твоя страна, защото в такъв случай твоят отбор ще спечели.

4. Ужасно много пазим личното си пространство

Ако половинката ти не иска да оповести публично статуса ви във Facebook, причината не е, че има още едно гадже, а че не иска да споделя личния си живот с целия свят. Това важи с пълна сила за всички Скорпиони. Те най-вероятно всъщност изобщо нямат профил в социалните мрежи, а вместо това си водят дневник, който е заключен на тайно място и никой не знае за него. Не е препоръчително и да ровиш.

5. Ще се ровим в живота ти

Пазим своето лично пространство, но това не значи, че няма да ровим из твоето. Ние сме изследователи по природа. Любопитни сме. По-добре си кажи доброволно или в противен случай ще те държим под око тайничко през цялото време и ще се чудим какво криеш.

6. Харесваме мрака

Приятелят ми често ме заварва като се прибере на тъмно да зяпам някой документален филм за криминалистика, ухилена до ушите. Това не означава, че съм сериен убиец, а че просто си падам по тъмните мрачни неща. Скорпионите са популярни с интереса си към смъртта, хорърите, свръхестественото и понякога дори окултното.

7. Саркастични сме

Често нещата, на които се смеем, могат да накарат някой да си помисли, че сме наистина лоши хора. Не ни съди за вродения ни сарказъм, а по-скоро се радвай, че имаме умението да откриваме комичното в иначе ужасна ситуация. Всъщност тази наша способност прави животът далеч по-лесен.

8. Непукисти сме

Нали знаеш как всички обичат да казват, че не им пука какво ще кажат другите хора? Скорпионът наистина го мисли.

9. Брутално искрени сме

Не ни питай дали тези панталони те правят да изглеждаш дебел, освен ако наистина не искаш да чуеш истината.

10. Можем да бъдем силно интуитивни

Почти като медиуми. Или психопати – зависи от кой ъгъл гледаш на нещата. Скорпионите често умеят да предричат бъдещето и знаят какво си мислиш преди да си отворил уста. Това може да бъде обяснено с тяхната наблюдателност и силна памет.

11. Свирепо лоялни сме и покровителствени към близките си

Ако ни посочиш някой, който те е бутнал в метрото или те е прецакал по някакъв начин в работата, или пък те е тормозил, когато си бил в трети клас, ние ще те прегърнем, за да те утешим. През това време обаче мозъкът ни вече съставя план как да открием този човек и да унищожим всичко в живота му, което обича.

12. Съобразителни сме и безкрайно дискретни

Ако си в затвора и имаш правото на едно единствено обаждане, особено ако ти трябва някой, който да ти помогне да се отървеш от тялото, обади се на някой, роден от късния октомври до третата седмица на ноември. Не само че те ще са ти от огромна полза каквото и да ти трябва, но също така няма да те осъдят и за секунда и ще си държат устата затворена по въпроса колкото е необходимо.

13. Имаме вграден детектор за глупости

Скорпионите имаме невероятна памет, както и вродена способност да долавяме истината във всяка ситуация. Така че най-добрата тактика е дори да не опитваш да преувеличаваш или да ни лъжеш. Единственият ефект, който ще постигнеш с това, е да ни разгневиш, а със сигурност няма да ти се харесаме ядосани. Което ме подсеща...

14. Лукави сме

Скорпионите сме много коварни, можем да бъдем адски отмъстителни и няма да ни спрат абсолютно никакви скрупули, ако решим да те унищожим.

автор: Гергана Йорданова