Раздялата не винаги е нещо приятно, но си има и хубавите страни. Ето кои са те.

1. Спирате да бъдете момичето, което постоянно се оплаква от връзката си. Никой не харесва това момиче. Дори вие не го харесвате.

2. Можете да ходите на кино, когато си искате, без да се съобразявате с друг. Да, хубаво е да имаш с кого да ходиш, но е прекрасно да можеш сама да избереш филма и просто да му се насладиш.

3. Можете да отидете в любимия си ресторант, без да го слушате как се подиграва на интериора.

4. Можете да излезете с мъжа, който тайно си е падал по вас. Онзи, който не е кретен и за който сте си мислила, докато сте била с бившия си, който пък е бил кретен.

5. Можете да излезете с приятелките си, без да знаете къде ще свърши вечерта ви. По-хубаво е, отколкото да знаете, че краят на вечерта ще е скандал с гаджето ви.

6. Вече няма нужда да се преструвате, че харесвате лудата му майка.

7. Цялото легло е за вас. Всичките пет възглавници са изцяло ваши.

8. Наспивате се хубаво, защото никой не ви събужда с хъркане и шаване. Не е нужно да си казвате, че го обичате и трябва да го приемате с тези му кусури.

9. Можете да се забавлявате на сватбите на приятелите ви. Или на купони. Напивате се, ядете торта, танцувате и си тръгвате, когато на вас ви се иска.

10. Шоколад за закуска? Да, моля. Всеки повод, който позволява да ядем шоколад за закуска, е прекрасен.

11. Може да престанете да го защитавате пред приятелите си. Никога повече няма да кажете: "... но той иначе е страхотен."

12. Можете да прекарвате време с необвързаните си приятели, без да ги карате да се чувстват като трето колело, защото водите и гаджето си с вас. Е, може вече вие да сте третото колело за обвързаните, но нищо.

13. Можете да се регистрирате в сайтовете за запознанства, за които ви говорят приятелите ви.

14. Няма нужда да се надявате, че когато по време на секс му кажете "Точно така", той ще започне да забързва. Здравей, мастурбация. С теб понякога е по-хубаво.