Докато ние се безпокоим за всички дребни детайли от визията си в желанието си да впечатлим мъжа до себе си, той изобщо не ги забелязва. Вместо да му се сърдим, по-добре да разшифроваме поведението и начина му на мислене.




Dama.bg ще ви разкрие кои са 15-те неща, които мъжете никога не забелязват в жените, и ще ви обясни защо това е така. Мъжете имат лоша слава, когато стане въпрос за дребните детайли. Това е така, не защото не се интересуват от начина, по който изглеждате, а защото са програмирани да мислят глобално. Няма причина да им се сърдим, че не различават различните нюанси на червеното ни червило, нито оттенъците на шоколадово кафявата ни боя за коса.
 
1. Новата чанта
За мъжете всички дамски чанти са еднакви - в тях слагаме един куп нужни и ненужни неща. Те са едни и от най-безинтересните аксесоари, които различават само по цвят. 
 
2. Необръснатите крака
Докато ние отказваме секс, защото краката ни не са гладко избръснати, мъжете изобщо не го забелязват (поне в повечето случаи). Малко поникнали косъмчета няма да охладят секс ентусиазма на нито един мъж.
 
3. Нови свещи
Романтичните свещи с аромат на ванилия и кокос ще впечатлят единствено продавачката, която възторжено ни ги предлага в мола. Не дай Боже да помолим другарчето си да купи свещи - за него всички изглеждат и миришат еднакво...
 
4. Липсата на грим
На нас не ни се вярва, но мъжете наистина не забелязват дали сме със спирала и бронзови перли, или не. 
 
5. Новите обувки
Без проблем можем да заблудим другарчето си, че новите ни обувки не са никак нови, а от миналата година. Голям процент от мъжете нямат навика да поглеждат една жена под коляното.
 
6. Руж
Мъжете нямат представа какво е руж и за какво се използва. За тях приятната ни руменина е по рождение и ни придава непорочен вид. 
 
7. Целулитът
Почти всяка жена е критична към тялото си обсебена от темата за целулита. Много от мъжете обаче биха се заклели, че не са виждали целулит, защото в техните разбирания той не съществува. Така наречената "портокалова кожа" няма да отврати нито един мъж.
 
8. Пърхот
Пърхотът е проблем само в рекламите за шампоани. По време на флирта никой мъж няма да се задълбочи дали имате бели прашинки по сакото си, или косми от котката. Всичко това са просто дребни детайли, които нямат нищо с големите му намерения.
 
9. Нова прическа
Освен ако не обръснете главата си нула номер, той няма да забележи, че сте ходили на фризьор. Разликата трябва да е наистина голяма, за да му направи впечатление.
 
10. Нов маникюр
Красивите нокти с нов модерен лак ще впечатлят само приятелите и колежките ви. Той едва ли ще забележи новата форма на маникюра, цвят или ноктопластика. 
 
11. Нови очила
И тук положението е както при останалите аксесоари, за които давате луди пари. За другарчето ви всички очила са еднакви, важното е само да вършат работа.
 
12. Тъмните сенки под очите
Той няма да забележи, че изглеждате уморени, ако му се усмихнете широко. Една усмивка може да заличи всички следи от безсънната нощ...
 
13. Ново червило
Не очаквайте от мъжа до себе си да се ентусиазира при вида на новия нюанс на червилото ви. В неговите очи това е само едно червило, което понякога му създава неприятности, заради които не смее да ви целуне на обществено място.
 
14. Нови дънки
Той не прави разлика между отделните модели на собствените си дънки, да не говорим за вашите.  
 
15. Нова декорация
Може и да сте се трудили няколко часа, за да придадете повече уют на дома ви, но той няма да го забележи. За него всички тези саксии, пердета, сувенири и прочие не съществуват.