Има проблеми, които само една сгодена жена може да разбере. Ето кои са те.

1. Защо са поканени 300 души, при положение, че харесвам една 10 човека от въпросните? Понякога не върви да не поканите някои от роднините.

2. Но въпреки това да махнете някого от списъка с поканените, е като да направите ритуално жертвоприношение. А реално не е чак толкова обидно да не поканиш човек, който не си виждал от 15 години.

3. Социалните мрежи за снимки ви заемат цялото време. Постоянно разглеждате нови и нови идеи за сватбата.

4. Не можете да спите, защото мислите за детайлите. Кръгли или квадратни маси? А какъв цвят да бъде всичко?

5. Не можеш да наемете мястото за събитието, защото е прекалено скъпо.

6. Страхът, че ако някоя приятелка може да ви се разсърди, ако не я изберете за кума.

7. Майка ви се превръща в чудовище, което ви натяква за всичко. Спокойно, поръчали сме от всичко, не е нужно да правиш торта и картофена салата.

8. Всеки ви дава съвети къде да се ожените. Чудесно е, че нечия сватба е била много забавна някъде си, но не е нужно всички сватби да са еднакви.

9. Единственият човек, който няма мнение за нещата, е този, с който ще прекарате остатъка от живота си. На мъжете не им пука толкова за цветята. За тях е важно само да има ядене и пиене.

10. Трябва да изберете само една сватбена рокля. А има толкова много красиви рокли, от които да избирате.

11. Не, че не вярвате на вкуса на приятелките ви за рокли, но... Въпреки това предпочитате всички шаферки да са облечени с рокли по ваш избор.

12. Проверявате си сметката редовно, за да се уверите, че не сте изхарчили всичко. Сватбите могат да бъдат много скъп лукс.

13. Започвате да спите все по-трудно. Притесненията са безброй. От това да не се спънете, до това той да не избяга. Както и да е, ще спите на медения месец.

14. Чувствате се глупаво, че се притеснявате за всичко. Все пак това е просто сватба, нали?

15. Планирането на сватбата е небрежно напомняне, че не може винаги да получаваш това, което искаш. Понякога кетърингът може да се издъни и времето да е лошо, но в крайна сметка най-важното нещо, е предстоящото "сега и завинаги".