Вече ви запознахме с тоталния хит при перманентните рисунки върху човешка кожа, а именно 3D татуировките. Заради проявения интерес решихме да направим една мини галерия, която със сигурност ще ви впечатли. Ето я и нея:
 
1. Липсващото парче
 
 
Под парчетата от пъзел на кожата на този човек, се виждат рибени люспи! Това изявление за еволюцията ли е или декларация за халюциногенни наркотици?
 
2. Закопчай ме, скъпи!
 
 
Дали тази татуировка е секси или смущаваща? Смятаме, че е по-малко и от двете. Двойният цип е хубав акцент, но тъмнината вътре е малко зловеща.
 
3. Той има тухлена... глава
 
 
Този човек е по-плътен, отколкото една купчина тухли. Пукнатините при отвора са добър детайл. Как ли ще изглежда това, щом косата му започне да расте?
 
4. Кожа като хартия
 
 
Често срещан при 3D татуировките е ефектът, свързан с отварянето на човешката кожа, за да се разкрие, какво всъщност има отдолу. Този човек има татус, който показва някакъв документ, скрит под кожата му.
 
5. Посечен
 
 
Вместо да ни разкрие нещо, татуировка на този човек просто създава ефект за сериозни наранявания по тялото Поне, ние мислим, че е татус, а не само мъж, нападнат от полярна мечка.
 
6. Закопчай
 
 
Под ципа на кожата на рамото на този човек се вижда как всъщност изглеждат раменните мускули. Блясъка на мокрите, сочни мускули е този, който продава това ярко парче.
 
7. Ауч!
 
 
Това изглежда болезнено... или е просто една голяма оптична илюзия, подходяща за Хелоуин. Хората наистина са увлечени по идеята да показват мускулите под кожата си. Човекът на следващата снимка, може да покаже и кост...
 
8. Светеща в тъмното
 
 
 
Тези черни мастилени татуировки светят в тъмното, така че не трябва да се притеснявате от тях по време на работния ден. Как бихте се почувствали, ако един от служителите ви се превърне в светещо зомби, щом падне нощта?
 
9. Ясно синьо небе
 
 
Под кожата на това момиче има ясно синьо небе с чайки, които летят към свободата. Сенките под птиците са хубав детайл, който някак те докосва.
 
10. Свързан с времето
 
 
Този татус ни напомня за „Магьосникът от Оз”, защото и тук мъжът има тиктакащ часовник вместо сърце.
 
11. Малко пънк
 
 
Тук, поглеждайки към пънк тенденциите, виждаме един човек, чиято кожа е направена от случайни метални части.
 
12. Готови за бой
 
 
 
Под кожата на този човек има някаква древна военна броня, показваща готовността му за борба. Има и келтски символ, щампован върху бронята, въобще всичко напомня за „Смело сърце”.
 
13. Спайдърмен
 
 
Шантавата татуировка на този младеж го прави да изглежда така, сякаш наистина е Спайдърмен. Но това не е ли просто костюм от ликра, който Спайдърмен носи под човешката си кожа?
 
14. Право в лицето ти
 
 
 
Има неща, които бихме могли да кажем за този човек, но няма да го направим, защото се страхуваме прекалено много да не влезе в сънищата ни и да ни убие. Плюс бонус точки за пиърсинга.
 
15. Дърворезба
 
 
Не, това е истински крак! Може оптичната илюзия на тази татуировка е най-доброто, което сме виждали досега – ефектът е наистина странно и загадъчно обаятелен!
 
Бихте ли си направили подобна татуировка?