Има толкова много неща, които могат да се събират и колекционират – антични монети, пощенски марки, ретро автомобили и какво ли още не... Но случвало ли ти се е някога да излизаш с човек, който колекционира не какво да е, а... жени? Ако все още за щастие не си попадала на такъв, но би искала да се предпазиш в бъдеще, то задължително трябва да знаеш кои са 18-те предупредителни знака, че ти излизаш с такъв човек и си част от колекцията му.

1. Той е настоятелен

Колекционерът преследва. Той флиртува, убеждава, съблазнява, а ти си обект на неговото специално внимание. Кара те да се чувстваш неотразима, ценена и желана, а какво по-хубаво? Това обаче е неговата опияняваща стратегия и ти трябва да бъдеш много внимателна с него...

2. Той си тръгва, ако не му обръщаш внимание 

Ако ти кажат, че той не те ухажва достатъчно, ти определено би станала малко по-колеблива в отношенията си с него, нали. Но запитвала ли си се защо точно се случва това? Ами много просто – като всеки един колекционер, ако той не може да договори рядка картичка или друг ценен предмет, на него няма да му остане нищо друго освен да си тръгне нацупен. Така ще се получи и с теб и един ден, докато се усетиш, него вече ще го няма.

3. Той е невероятен, когато всичко е в началото

След като всичко е започнало между вас – първа среща, целувка, той се държи точно така, както трябва да бъде. Вниманието му е изцяло за теб, защото ти си най-новата част от колекцията му. Внимавай обаче, това няма да бъде за дълго и още преди да си се усетила, той ще е ударил следващата си цел.

4. Той е „честен“ с теб

След първоначалните фази, най-вероятно ще чуеш, че той не иска да се виждате толкова често и не може да влага много в тази връзка. Колекционерът прави точно това, за да се чувства честен и добър човек. Но запомни - този човек ще продължи да те кара да се чувстваш достатъчно специална, за да може един ден той да бъде този, който излиза като добрия от цялата ситуация.

5. Той може да бъде трудно достъпен

Има дни, в които той може да бъде много зает, но ти не бива да се притесняваш. Това просто е тенденция към останалата част от колекцията му. Той иска малко внимание, но само когато той пожелае.

6. Той е непостоянен

Той не отговаря на всички ваши имейли или съобщения, но когато го направи, той става най-добрия, мил и страхотен мъж на света. За да забравиш за прдишното му държание, той ти дава цялото онова внимание и ласки, които са ти липсвали. 

7. Той те обича, само когато сте заедно

Разбира се, че е така. Той е перфектен в твое присъствие и иска ти да си жената до него през целия му живот. Но това е само до момента, в който не си тръгнеш и той автоматично забрави за всички тези думи.

8. Той отменя планове

Както колекционерите, така и този тип мъже са на принципа, че когато имат възможност прекарват времето си с вас, през останалото са с всичките си останали колекционерски предмети. Ако той отменя срещи и не прави планове с теб, те съветваме да не вярваш на нито едно негово извинение от типа на "Ще работя до късно в офиса"...

9. Той те харесва само, когато не си объркана и разтроена

Този тип мъже обичат дамите до тях да бъдат очарователни, но не и в лошо настроение. Ако имаш проблем или просто си почувствала необходимост да поговориш с него, те съветваме да си помислиш още веднъж преди да предприемеш тази крачка - гарантираме ти, че ще оплескаш нещата. 

10. Той си слага бариери

На моменти може да ти бъде много трудно да го разбереш - от това какво чувства до това за какво мисли. Не се залъгвай обаче, че мъж като него би те допуснал близо до себе си. Той може да се среща с приятели и да бъде весел пред тях, но когато има проблем, той се затваря в себе си. И макар и да ти обясни, че не може да се довери на никого, всъщност той просто няма достатъчно смелост да те допусне толкова близо до себе си.

11. Той полудява, когато се съмняваш в него

С него определено ще имаш много поводи за несигурност - дали те харесва достатъчно или той пък вече не иска да бъде с теб. Неговият отговор гарантирано ще бъде, че това е лудост, а ако започнеш да го питаш твърде настойчиво и искаш доказателства в подкрепа на твърденията му, то тогава 100% ще го отблъснеш от себе си.

12. Той прави много малко неща с теб

Ако искаш да правите нещо заедно, а той все отказва, то нещата със сигурност вървят към край. Относно неговото нежелание да правите заедно каквото и да е, е по-добре да си наясно от самото начало. В противен случай, някой ден може да поискаш от него по-задълбочени взаимоотношения, а именно това е нещото, от което той се страхува най-много.

13. Той ще се появи, а след това просто ще си тръгне

Били сте много близки и изведнъж той започва да се отдръпва малко по малко? Колко познато! Защо го прави ли? Ами просто тези мъже омагьосват по един сладък и очарователен начин, които за момент ще те накара да мислиш, че ти контролираш нещата. Това обаче изобщо не е така. Внимавай! Падането от високо боли най-много.

14. Той те харесва още повече, когато си обект на възхищение от друг

Всички искаме партньор, с който да се гордеем. Но колекционерът иска точно това, което хората искат. Ако сте навън и се държите за ръка, неговият поглед ще е към хората около вас, за да следи реакциите им. Така, ако случайно види нечие възхищение към теб, той ще започне да те желае още по-силно и то не само тази нощ!

15. Той мисли за теб като набор от качества

Ти може да бъдеш секси, умна, красива, остроумна и всичко в едно. Колекционерите наистина желаят точно това от своите завоевания. Всичко това е лъжа - ти си мислиш, че си най-важна за него, а всъщност той просто обръща това внимание, защото си най-новото му откритие. Запомни едно - той никога няма да задълбочи отношенията ви, колкото и пенен от теб да изглежда привидно. какво остава да го направи сега, в самото начало. 

16. Той дава смисъл на това, което говори

Понякога колекционерът ще ти каже, че си толкова мила, очарователна и че изглеждаш страхотно, а на теб ще ти прозвучи така, сякаш го е репетирал дни наред. Ако се замислиш малко, всъщност ще разбереш, че това наисина е било така!

17. Той обича да държи контрола

Само помисли за „колекционерите“, които виждаш по филмите. Те са внимателни и мили джентълмени. Ако имате среща, на която той се държи по-мило от обикновено, а ти си мислиш, че всичко се нарежда, внимавай – той е на път да се отдръпне от теб!

18. Той обикновено „колекционира“ още нещо

Самият му начин на живот е такъв и той не може да се промени, дори и заради теб. За него една по-важна крачка във връзката ви е равна на самоубийство и той надали би могъл да се справи с това. 

За съжаление, това не са всички значи, които биха ти показали дали твоето момче попада в тази категория, но все пак са едни от най-често срещаните.
Така че, нашият съвет към теб е, ако срещнеш „колекционер“ да се забавляваш, но не забравяй да бъдеш предпазлива, за да не се разочароваш от последствията. 

О, за малко да забравим и този бонус знак: Той ще запази всичките си разговори с теб. И задължително ще те помоли за снимки по бельо, за които ще е още по-доволен.

Не забравяй - колекционерите обичат хубавите спомени от подвизите си!

Автор: Дарена Даскалова