Всяка жена трябва да знае тези неща за тялото си и да го приема.

1. Жената, на която завиждате за тялото, вероятно завижда на някоя друга. Дори е възможно да завижда и на вас. Тревата на съседите винаги е по-зелена.

2. Някой би убил за черти като вашите. Може гърдите ви да са много големи и да искате да са по-малки. Някоя с по-малки гърди мечтае за точно обратното. Тъжно е, но не трябва да ви пука. Обичайте това, с което разполагате.

3. Не, не е възможно да изядете парче торта и да качите 5 килограма през нощта. Изяжте го и утре не си позволявайте да ядете торта. Или яжте торта три дни и след това седмица спазвайте режим. Не е възможно и да отслабнете с 5 килограма за една вечер.

4. Всеки си мисли, че ходилата му са странни. Всички ходила са странни.

5. Номерът на етикета не е от значение. Номерата при различните марки не са еднакви, затова е важно само как ви стои на вас.

6. Всеки, който ви кара да се чувствате зле в тялото си, не става за нищо. И има огромна вероятност и те да се чувстват зле в своето. Щастливите хора не карат останалите да се чувстват зле.

7. Винаги е хубаво да пиете вода. Да, не е най-вкусното нещо на света, но влияе на настроението ви.

8. Когато се чувстваш добре, изглеждаш добре. Когато сте истински щастливи, изглеждате най-добре.

9. Доверете се на тялото си, когато ви казва, че е жадно и хапнете нещо. Няма нищо лошо в това да сте гладни.

10. Някои дни умирате от глад и ядете като чудовище, а в други просто не сте гладни. Всичко си пасва. Не се паникьосвайте.

11. Просто защото сте слаби, не значи, че не трябва да тренирате. Свалянето на килограми не трябва да е единствената причина да тренирате. Здравословно е.

12. Размерът не е пряко свързан със здравето. Много пълни жени са напълно здрави, а много слаби са много болнави. Не съдете книгата по корицата.

13. На никой не му пука как изглеждате, колкото на вас самите. Притеснявате се, че мъжът не иска да гасите лампата преди секс? Гарантирам ви, че не го желае, за да ви зяпа целулита.

14. Вероятно само вие забелязвате онова нещо, за което толкова се притеснявате. Прасците ви са по-големи, отколкото смятате, че трябва да бъдат? Само вие го забелязвате. А останалите биха го забелязали само ако постоянно се оплаквате от това.

15. Ако един мъж не харесва тялото ви, не значи, че трябва да го променяте за него, а, че не е подходящ за вас. Знам, че ви се струва глупаво, защото го харесвате много и ви разбирам, но някой ден ще срещнете мъж, който ще ви харесва с всичките ви недостатъци.

16. Ако дадено упражнение ви кара да мразите тренировките, спрете да го правите. Намерете това, което върши работа и същевременно ви е приятно.

17. Важно е да знаете кога ви боли от мускулна треска и кога от претоварване. Понякога границата между полезното трениране и вредното е много тънка.

18. Не закусвайте само с голямо капучино. Или ако много държите, го правете само от време на време. Когато редовно се храните здравословно метаболизмът ви работи и се чувствате добре. Също така ако закусвате, няма да сте толкова кисели сутрин.

19. Вагината ви е нормална. Има най-различни видове размери, цветове и т.н. Напълно нормална сте си.

20. Заспивай най-накрая! Готино е да си лягаш късно, но едно от най-приятните неща на света е да се наспиш добре. Полезно е и за кожата.