Някои мъже си струват, други не. Но нека да говорим само за тези, които си струват времето ни. 

1. Мъжът, който ви изпраща цветя без да има причина. Или защото иска да ви заведе на среща. Или защото сте имала кофти ден. Мисли за вас и полага усилие. Защо тези мъже се намират толкова трудно?

2. Мъжът, който прави това, което казва, че ще направи. Обажда ви се, когато е казал, че ще ви се обади. Ако се случи нещо и не може да си изпълни обещанието, се извинява и винаги има добра причина за това.

3. Мъжът, който ви звъни на следващия ден след срещата. Да! Обаждане! Това е чудо! И този мъж е такъв. Вероятно ще продължи да ви се обажда, защото за него това не е проблем.

4. Мъжът, който иска да не се виждате с други хора. Всяка жена иска да бъде единствената.

5. Мъжът, който знае какво иска и го преследва. Понякога става въпрос за нещо в кариерата, а понякога просто за връзката с вас.

6. Мъжът, който ви отговаря на съобщенията сравнително бързо. Правилото, че трябва да се пише след три дена е глупаво, както и всички мъже, които го спазват. Пък и три дни за интернет съобщение, са си като девет месеца.

7. Мъжът, който няма търпение да ви запознае с приятелите и семейството си. Най-накрая някой да се сети да го направи.

8. Мъжът, който опознава приятелите ви. Те винаги ще са част от живота ви, затова ако и той иска да е част от него, трябва да ги опознае.

9. Мъжът, който обича да прекарва време със семейството ви и не се оплаква, когато искате да ги посетите. Може да гледа мач с брат ви или баща ви, сякаш е част от семейството.

10. Мъжът, който планира нещата. Няма нищо по-секси от мъж, който успява да вечеря с вас, без нито веднъж да трябва да говори по телефона.

11. Мъжът, с който имате еднаква ценностна система. Няма значение колко много обичате един мъж. Ако не цените еднакви неща, няма как нещата да се получат.

12. Мъжът, който гледа с вас сериали, защото знае, че това ви прави щастлива. Вероятно и на него му харесват, просто не иска да си признае.

13. Мъжът, който не си ляга с други жени, когато реши, че иска да има връзка с вас. Той е човек с морал и мисли за останалите.

14. Мъжът, който е готов да прави компромиси. Защото той не е центърът на Вселената и го осъзнава.

15. Мъжът, който е готов на жертви в името на връзката. Готов е да се премести с вас в друг град, само за да запазите връзката си.

16. Мъжът, който споделя чувствата си. Важно е не само да ги има, но и да ги споделя. Не трябва да сте единствената във връзката, която умее да говори за тези неща.

17. Мъжът, който не иска да ви променя. Мисли, че сте секси, невероятна (може би и малко лудичка), но не иска да ви променя.

18. Мъжът, който ви намира за най-секси по дънки и блуза. Дори когато сте без грим и прическа. Трудно му е да ви налети дори, когато сте напълно натурална.

19. Мъжът, който изслушва. Той знае любимият ви сладолед, любимите ви цветя и помни всяка история, която сте му разказвали.

20. Мъжът, който ви целува като по филмите. Защото всички искаме да преживеем онази сцена от "Тетрадката".

21. Мъжът, който иска да се ожени за вас. Вижда колко сте специална и не ви взима за даденост. Цял живот сте се търсили взаимно.