Дамите с по-малък бюст често изпитват притеснение – той се явява като комплекс, който може да повлияе сериозно на самочувствието.

 За някои мисълта, че мъжът на мечтите им няма да им обърне внимание заради по-малкия размер сутиен, е обсебваща и ужасяваща. Това обаче, съвсем не трябва да е така. Дами, имате хиляди причини да се гордеете с малкия си бюст. Ще ви дадем 25 от тях – не са всички, но основните. Е, четете внимателно:

1. Хората винаги ви гледат в очите

Между мобилните телефони и големите гърди, контактът с очи остава на заден план. Жените с малки гърди обаче, имат предимството да бъдат гледани в очите, привличайки напълно вниманието на човека срещу себе си. Той ще слуша вас, а не гърдите ви.

2. Поставяте предпазния колан много лесно

Можете да минете и без некомфорта коланът да се впива между гърдите ви всеки път, когато се настаните удобно в автомобила,нали?

3. Сладкото дамско бельо няма граници

Можете да сложете и най-тънката и малка интимна част от бельото и то ще ви стои перфектно. Имате възможност да пазарувате от всеки магазин за бельо, защото навсякъде ще намерите нещо, което ще ви грабне окото и по-важното – ще е вашият размер.

4. Натискането „втора фаза” не е голяма работа

Никога не сте се чувствали като засрамена уличница в гимназията, защото никой не е обръщал внимание на малките ви гърди. Напротив, момчетата са ги удостоявали със заслужено внимание.

5. Един спортен сутиен е достатъчен

Носенето на два е просто немислимо… твърде много пране!

6. Храната, която погрешка е паднала в деколтето ви, отива право на земята

Няма по-неудобно нещо от това половината от храната да изчезне… и то не в устата ви. Е, във вашия случай може да сте спокойни - тя ще е на земята.

7. Можете да носите дълбоко изразяни тениски и да не изглежда така, сякаш се предлагате

Никой няма да се взира с гръдната ви кост. Този тип блузи изглеждат различно върху вас и върху жена с големи гърди, така че събират различно внимание.

8. Свитите дрехи не изглеждат като сутиен

Те изглеждат точно както трябва: вашите тениски, които леко са се свили при прането. В някои случай те могат да накарат гърдите ви да изглеждат по-големи.

9. Сутиените с подплънки са идеално решение

Подплатените сутиени са супер удобни и не ви карат да изглеждате като закръглена поничка. Към това може да прибавите, че те не изглеждат евтини, нищо че са – това е вашата малка тайна.

10. Фитнесът не е допълнителна борба

Отиването до салона е достатъчно трудно, няма нужда гърдите ви да се мятат напред-назад заедно с вас и да ви обезкуражават още повече. Можете да се справите чудесно, без гърдите да се изпречват на пътя ви.

11. Не ви пука, че се разхождате без сутиен

Никой няма да забележи, че сте без сутиен. Можете да оставите гърдите си да дишат свободно и да се радват на живот, далеч от металните „ограничения” на бельото.

12. Хората не вярват, че тежите прекалено много

Вашата талия винаги е добре изразена, тъй като гърдите не принуждават блузата да ви стяга. Не приличате на 4-измерна кутия, когато носите и плетен пуловер.

13. Семейните ваканции на плажа не са неудобни

Не изглежда така, сякаш се опитвате да съблазните баща си. Спасителят не се опитва да провери как сте, докато майка ви лежи до вас. И да, може спокойно да построите пясъчен замък.

14. Можете да си позволите всички видове бански

За разлика от пищните жени, за вас намирането на бански, който осигурява достатъчно комфорт и покритие, не е предизвикателство. Можете да пазарувате и онлайн, защото лесно ще уцелите размера си.

15. Не е нужно да търпите болки в гърба

При вас отпред няма какво да тежи и съответно няма да е необходимо гърбът да се натоварва. Не сте надарени с прекомерно количество гърди… (Вместо това имате дупе, което само говори за себе си.)

16. Чантите през рамо не изглеждат така, сякаш разрязват цялото ви тяло

Симпатичните и практични чантички, които се носят през рамо, обикновено минават кръстосано през тялото ви. Е, дами, в този случай вашите гърди няма да изпъкнат като надути балони и визията ви ще бъде безкрайно елегантна и нежна.

17. Блузи с изрязани гърбове, цепки, модели без презрамки и какво ли още не – можете да си позволите всичко

Можете да се обличате във всеки стил, да носите това, което пожелаете, знаейки, че няма опасност гърдите ви да излязат на показ. Модните ви вкусове няма да са изложени на риск заради размера на чашката, така че не чакайте, а отидете в най-близкия магазин и купете всичко, което ви хареса.

18. Спането по корем винаги е опция

Гърдите ви не затрудняват това положение и не оставят останалата част от тялото ви на 5 метра над матрака.

19. Ако носите риза с копчета не изглеждате като проститутка на работното й място

Никой не смята, че сакото и ризата ви са провокативни, когато спокойно си стоят, обгърнали бюста ви. Колегите не говорят за облеклото тип „кучка”, с което сте решили да отидете на работа, имайки предвид, че това е просто старомодно сако и обикновена риза с копчета.

20. Хората не искат да ги докоснат през цялото време

Жените в дамската съблекалня не ви питат постоянно кой е бил лекарят ви, колко кубика са или как се чувствате с тях. Всеки знае, че са истински.

21. Рядко получавате отрицателното внимание, което по-пищните жени трябва да търпят

Вие нямате закръглена фигура, което е добре. Можете да се разхождате по улицата, без да мислите кой се взира в гърдите ви.

22. Уверени сте, че момчетата ви харесват заради определени качества, а не заради гърдите

Момчетата, които харесват момичета само заради бюста им, са боклуци. Ако мъжете ви харесат заради самите вас (заедно с малките ви гърди), всичко е наред.

23. Срещата с родителите на гаджето не е неудобна

Не е очевидно защо той ходи с вас.

24. Трябва да ви е супер горещо, за да се изпотите

Изпотяването никога няма да се включи в списъка ви със страдания. Гърдите ви не са достатъчно големи, за да предизвикат такова триене.

25. Чувствате се страхотно, когато сте отгоре

Подскачането нагоре-надолу определено не боли, напротив - дори е приятно…