Оргазмите са хубаво нещо, но какво ще кажете за 3-часов разтърсващ оргазъм? И преди да сте размечтали за такова мега удоволствие, вижте какво се случи с млада жена от Сиатъл (САЩ).

 
Екипът на Dama.bg остана шокиран от историята на млада американка, преживяла 3-часов оргазъм. За Лиз това мега удоволствие се превърна в кошмар, след като пулсирането в областта на гениталиите продължи 3 часа. 
 
Лиз и Приятелят й Ерик се отдали на ласки в спалнята, след което мъжът започнал да се приготвя за работа. Младата жена се изненадала от факта, че оргазмът й не спира. След първия час изпаднала в паника и помолила приятеля си да я закара в болница. Оргазмът на Лиз продължил цели 3 часа, като след първите 60 минути усещането станало неприятно и дори болезнено. 
 
Първоначално медицинските работници помислили, че Лиз ще ражда и се изненадали, когато разбрали какъв е проблемът. Облекчението за пациентката дошло едва след третия час, когато тялото й започнало да се успокоява. Дори и след това, Лиз продължила да се чувства напрегната и несигурна какво се случва с нея.   
 
Лиз призна, че е опитала всичко, за да спре оргазма, преди да отиде в Спешното отделение на местната болница. Пила червено вино, скачала нагоре-надолу, но нищо не помогнало. Ерик пък бе отличен като секс рекордьор за това, че е довел половинката си до 3-часов оргазъм. Шарен свят!