Тези три фрази ще направят разликата във вашия брак или връзка. Те са почти вълшебни! Създават любов, доверие, демонстрират привързаност, лекуват рани и събуждат чувства. Дами, изпратете този текст на половинката си.

1. "Красива си!"

Вероятно има много причини да сте се омъжили именно за нея и физическото привличане със сигурност е една от тях. Напомняйте й го всеки ден. Тя трябва всеки ден да чува, че я смятате за красива. Невъзможно е да й го казвате твърде често. Кажете й, че не е красива само на външен вид. Истина е, затова й го кажете. Така тя ще се чувства в безопасност в ръцете ви и ще бъде много по-уверена. Може не винаги да отговаря, но винаги ще й прави впечатление. Така заздравявате отношенията си.

2. "Благодаря!"

Няма значение дали жена ви е бранд мениджър, учител, доктор, секретарка или домакиня. Тя е невероятна и е човекът, който ви осмисля живота. Несъмнено прави страшно много за вас и никой не е бил толкова грижовен, откакто сте напуснали дома на родителите си. Не забравяйте да й благодарите и да й кажете колко много цените всичко това. Благодарността показва на съпругата ви, че я оценявате. Бракът е двупосочна улица и трябва всеки ден да се изразява благодарност.

3. "Обичам те!"

Това са най-въздействащите думи на света. Когато й кажете, че я обичате, това не просто й напомня за този факт. Ще я накара да се чувства сякаш е центърът на света ви, ще й повдигне самочувствието, ще я накара да се усмихне и ще й даде увереност. И заради това тя ще ви обича още повече. Словестното изразяване на любовта, особено когато е подкрепено с действия, е най-добрият начин да изградите силна основа за прекрасен брак. Лесно е да си помислите, че тя знае колко много я обичате, но не пропускайте възможността да й го кажете. Не е достатъчно просто да си го мислите. Трябва да го чуе от вас. Когато го чуе, ще го почувства. Ще го знае и ще ви повярва. Това ще е чудесно за брака ви. Любовта е есенцията на брака. Тя ви е събрала и тя ще ви задържи заедно. Тя ще ви помогне да се справите с трудните времена. Тя прави общото ви пътуване прекрасно. Затова не забравяйте да й казвате, че я обичате. Направете го още сега!