Неусетно почти 1/3 от тренировките в нашето предизвикателство са вече зад гърба ти. Но признай си, че често, когато стане дума за физическа подготовка, се случва да забравиш и пренебрегнеш някои от най-добрите и ефикасни упражнения, които най-бързо оформят тялото ти. Така, смятаните за най-резултатни упражнения за бразилско дупе клекове, остават настрана, а както вече ти показахме, именно те дават страхотни резултати.

 

Ден 9: 25 клека и 100 ски плъзгания

Клекове

Освен че чрез тях щя изградиш мускули, твоята ежедневна физическа активност ще стане по-лесна, ще изгориш повече мазнини, ще поддръжаш мобилността и баланса си, ще подорбриш спортните си резултати, а тялото ти ще започне да работи по-добре и ще изхвърли натрупаните излишни токсини и вредни вещества.

Преди да направиш днешната серия с упражнения, припомни си набързо защо не трябва да казваш „Не мога!“, когато чуеш за клековете

Ски плъзгания

Вече споменахме, че това динамично упражнение натоварва целите крака, седалището и дори корема. Така че защо да не го повториш - ефективно е, а и не чак толкова изморително. Ако си забравила как става, виж следващото видео:

Успех!

Виж цялото 30-дневно предизвикателство за перфектно тяло за лятото и побързай да се присъединиш към групата на спортуващите дами във Facebook.