Моя приятелка срещна мъж, който беше просто прекрасен. Впоследствие се оказа, че той е абсолютен социопат, но вече беше късно. Тя не го изоставяше в името на децата си. Затова разбрах, че е изключително важно да намерите правилния партньор в дългосрочен план. Ето 4 качества на мъжа, който наистина си струва:

1. Мил е с малки деца и възрастни жени

Мъжът, който се държи добре с малки деца и уважава възрастните, определено е свестен. Играе си с децата на приятелите си и се държи уважително с по-възрастните. Същото важи и за отношението му към майка му. Кавалерството казва изключително много за това какъв човек е той.

2. Не го е страх да си изцапа ръцете

Няма проблем да легне под колата, за да провери къде е проблемът или да отпуши канала. Дори да не е майстор-тричко, е приятно, когато мъжът не се страхува от усилената работа. Мъжът, който умее да се труди, ще предаде това и на децата си.

3. Не е влюбен в себе си

Пазете се от мъже, които се обожават. Сещате се, за онези, които се влюбват във всяко огледало, което видят. Не казваме, че трябва да бъде мърляч, но когато един мъж отделя прекалено много внимание на външния си вид, вероятно е голям нарцис. А такъв човек не ви трябва.

4. Честен е

Когато най-накрая намерите честен мъж може да сте сигурни в няколко неща. Няма да ви изневери. Ще е честен с колегите, шефовете, приятелите и семейството си. Няма да крие финансите си. Ще си признава за грешките, защото има чест. Бракът ви ще е много по-щастлив с честен мъж.


Тези четири качества говорят за едно нещо - скромност. Неслучайно се казва, че скромността краси човека.