Поемете по нов маршрут до оргазма с тези интересни маневри за повишаване на удоволствието

 

Клиторен оргазъм

Тази гореща точка е много чувствителна благодарение на 8000 нервни окончания, които се събират там. При повечето жени стимулацията на тази зона ги изпраща на ръба. Според сексолозите обаче удоволствието от клиторния оргазъм е най-малко в сравнение с останалите. 

Техники: Накарай го да направи няколко големи кръга с пръстите си. Това може да е част от любовната игра или по време на половия акт. Поза 69 е идеална за двустранно стимулиране.

Вагинален оргазъм

Макар все още да има някакъв дебат за това дали съществува G-точката, 30% от дамите твърдят, че имат разпенващи вагинални оргазми, писа womenshealthmag.com. Стимулирането на тази ерогенна зона действа безотказно при всяка втора жена.

Техники: Първо, намерете горещата зона. Опознайте с пръсти предната стена на вагината, докато усетите порестата текстура на G-точката. Това ще ви помогне да увеличите стимулацията й по време на полов акт. По-дълбоките тласъци стимулират допълнително горещата точка и увеличават шанса за достигане на оргазъм. 

Смесен оргазъм

Експертите казват, че комбинацията от клиторен и вагинален оргазъм е най-силният финал за всяка дама. Така получавате най-доброто от двете.

Техники: Седни в скута на другарчето си с гръб към него - така той може да стимулира клитора. Мисионерската поза също е добра алтернатива, ако жената повдигне таза си за по-интензивно триене.

Многократни оргазми

Трябва да уточним, че множествените оргазми се случват един след друг, а не по различно време на един сексуален акт. Проучванията показват, че те са напълно достижими за някои жени, ако те могат да издържат на непрекъснато стимулиране.

Техники: В началото на любовната игра помоли твоя човек да ти помогне за първия клиторен оргазъм с помощта на ръцете и езика си. Веднага след това той трябва да продължи да стимулира G-точката по-бавно за около 30 секунди, а след това да продължи с нормалното темпо до повторното изпълнение. Нека той си играе с нивата ти на възбуда, като дава кратка почивка на всяка ерогенна зона.