Вече ви представихме няколко невероятни филма, създадени по действителен случай. Ето още една порция ленти, която си струва да гледате. Вие ги пожелахте - ние ги представяме!

1. „Ерин Брокович”един вълнуващ биографичен филм, който ни представя историята на Ерин Брокович – жена, която се бори с несправедливостта, като води съдебна битка с енергийна компания от западното крайбрежие на САЩ. В ролята на самотната майка на три деца, останала без работа заради загуба на дело за телесна повреда на лекар в автомобилна катастрофа, влиза Джулия Робъртс. Лентата е заснета по действителен случай, а енергията и драматизма, с които ще ви зареди, са гарантирани!


2. „Трафик на хора” „Всеки ден млади момичета биват купувани и продавани.” Това е първото изречение от филма и може би ви стана ясно, че той разказва за реалното робство в съвременното общество. Той ни показва страшните истории на жени, които всеки ден стават жертва на трафик на хора. Те губят човешките си права и попадат в плен на жестоки организации. Предлагаме ви да станете свидетели на действителността, в която за съжаление сме принудени да живеем...


3. „Мъж под прицел” За 6 дни в Мексико са извършени 24 отвличания, които внасят смут сред по-богатите и особено сред родителите. В тази жестока история виждаме уволнен служител на ЦРУ, който е нает за бодигард на 9-годишно момиченце. Макар и да не иска да се привързва към нея, малко по малко двамата се сприятеляват. За съжаление, обаче, момиченцето все пак бива похитено, а бодигардът й – тежко ранен. Как ще завърши тази история, ще ви оставим да разберете сами.


4. „Снежният пешеходец”- едно приключение, примесено с драма, което разказва за пилот и неговия пътник. След самолетна катастрофа, те започват своята борба за оцеляване. Определено ви съветваме да я проследите и вие.


5. „Четвъртият вид” нещо специално за почитателите на фантастиката! Забелязан е обект на НЛО, който е наречен първия вид. След проучвания, явлението започва да носи името – среща от втория вид. След първия контакт с пришълците – среща от третия вид. Какъв тогава е четвъртият вид? – Похищение. Какво споделят завърналите се от чуждата планета, вижте в тази интересна и вълнуваща лента.


 
Ще се радваме да споделите с нас в коментарите вашите любими филми.