Да, това е женска гледна точка на нещата, но тя е плод на разговори с много мъже и наистина си струва да бъде чута.

1. Той не е просто копнеещо за секс чудовище

Повечето хора мислят, че щом мъжът навърши 16 години, не спира да мисли за секс. Това не е вярно. Да, хормоните и тестостерона водят до по-сериозно желание за секс, но много мъже ходят на работа и излизат с приятели, без да са се превърнали в секс Хълк. Мъжете са способни на много емоции и ако смятате, че той е способен да мисли само и единствено за едно нещо, ще пропуснете възможността да го опознаете.

2. Той е мъж на действието

Мъжкият мозък е свързан с физическата активност, особено по време на стрес. Мъжете търсят физически начини да изразят тревогите и притесненията си. Ако гаджето ви е по-сексуално активно в последно време, се поинтересувайте дали няма някакъв друг проблем.

3. Не иска да го правите по задължение

Противно на всеобщото мнение, мъжете не са глупави. Могат да преценят кога правите нещо по задължение и кога защото ви харесва. Ако често правите секс с него само по задължение, скоро този секс ще му омръзне. Много мъже предпочитат изобщо да не правят секс, отколкото да го правят с жена, която го прави с тях по задължение.

4. Не иска просто секс, а внимание

Мъжете също имат чувства и необходимост да се чувстват желани. Когато полагате усилия да ги докосвате, ще изпитват много по-голямо влечение и близост към вас. Така интимността помежду ви ще е в пъти по-хубава.

5. Тялото ви е като чужд език - нуждае се от помощта ви, за да го научи

Ако сега някой поиска от вас да пилотирате самолет, бихте ли се справили? Вероятно не. Много жени очакват мъжете им да знаят какво точно трябва да се направи, което предразполага към разочарование. Мъжете ужасно много искат да задоволят партньорката си, затова ние трябва да им помогнем за това. Не очаквайте той да ви прочете мислите. Знам, че ви звучи странно, но всъщност малко комуникация може да направи чудеса в спалнята.

Много мъже не отговарят на това описание, но в случая те са изключението, а не правилото. Помогнете си взаимно да създадете една прекрасна връзка.