Всяка от нас поне веднъж в живота си е чувала твърдението, че мъжете и жените са от различни планети. Това потвърдиха и мъжете, взели участие в анкета, в която се изисква да определят основните неща, които обожават в своята партньорка. Ето кои са 5-те най-чести отговора на въпроса "Какво стопля сърцето ви?":

1. Да ги изненадва

Тук не става въпрос за скъпи подаръци, а за онези малки и мили знаци на внимание. Като например "Винаги да ме слуша, когато говоря и да знае какво точно искам и кога го искам". 

2. Да бъде по-зряла от тях

"Всеки път, когато трябва да се реша на важна крачка или да взема съдбоносно решение, тя да бъде човекът, с който да се посъветвам". 

3. Да бъде открита 

"Това, което обичам в жена ми е, че не се опитва да прикрие нещо". И въпреки че може би това не се харесва на повечето мъже в началото на връзката, оказва се това качество на дамите, се превръща в едно от най-важните впоследствие. 

4. Да бъде добронамерена

Повечето от анкетираните мъже казват, че обичат, когато любимата им покаже своята емоционалност, когато например гледа тъжен филм или чуе съкрушаваща история... Това е така, защото ги кара да мислят по различен начин и да се превърнат в по-добри личности в бъдеще.

5. Винаги мисли за всичко

Още едно от нещата, които мъжете признават на дамата до тях - възможността техните половинки винаги да мислят за всичко, без значение чие задължение е това, тяхно или негово.