... и още 5 места, на които трябва да го правите, но изключително внимателно!

Докато искрено вярваме, че сексът може да бъде страхотен навсякъде и по всяко време, то веднъж изберем ли грешното място, бързо ще се уверим, че в теорията ни има и изключения. Ето защо събрахме мнението на няколко жени, чийто личен опит напълно показва минусите в горната теория. 5 от тези места наистина не си заслужават опита, а при останалите 5 може да се получи, но само, ако сте доста внимателни.

Ето и 5-те „забранени” места:

1. В движеща се кола

"Нека просто кажем, че прекрасната цветна поляна край пътя, няма да изглежда толкова добре, следа като приятелят ти се отклони, докато ти му доставяш орално удоволствие”, споделя 24-годишна жена.

2. В колата на приятел

„Когато вземете назаем колата на свой приятел, по-добре не използвайте задната седалка за задоволяване на сексуалните си мераци”, казва 27-годишна жена. "Няма как да не оставите „доказателства” след себе си, заради които по-късно да умрете от срам”.

3. По време на разходка сред природата

"Драскотини. Драскотини навсякъде", казва 25-годишната дама, описваща опита си в секса на уединено място в гората. "Все още имам белега оттогава, но не и същото гадже".

4. В обществен басейн, дори наоколо да няма никой

"Това звучи като страхотна идея", казва 29-годишна жена, "Но са ти достатъчни само няколко капки хлорирана вода в очите, за да съсипят иначе толкова еротичното ти настроение". Или току-що пристигналата групичка деца, скачащи в басейна...

5. Секс на плажа… върху пясъка

„Романтично ли? Да, докато не попадне пясъкът в интимните ви зони”, споделя друга 29-годишна жена. „Винаги използвайте нещо, с което да разделите дупето си от пясъка, като шезлонг или просто плажна кърпа!”

А ето и местата за "секс с повишено внимание":

1. Пред прозореца на спалнята ви

"Вие може и да си мислите, че сте в безопасност, защото сте на шестия етаж", разказва 31-годишна жена. "Но след това случайно поглеждате навън и осъзнавате, че съседът от отсрещния блок с интерес наблюдава вашите секс преживявания”.

2. На кухненския плот – той е чист, здрав и горещ.

Само имайте предвид една малка подробност – „Сега всеки път, когато приготвям вечерята, все се чудя, дали почистих достатъчно след иначе разтърсващото преживяване върху него”, споделя 26-годишна жена.

3. В къщата на родителите ви

"Може и да ви се получи", казва едно 23-годишно момиче. "Но ако все пак някой ви види или чуе, ще ви се иска да бяхте изчакали безопасността и свободата, която имате в собственото си легло”.

4. В обществена баня

"Млада, пияна и глупава", споделя 29-годишна дама. "Това е единственото извинение, което имам". И все пак това не е най-лошият избор на по-нестандартно секс място, стига да не докосвате нищо, да няма опашка с 10-има чакащи и „Да сте достатъчно възбудени, за да се промъкнете незабелязано в кабината при своя партньор”, добавя още тя.

5. В морето

"Мислите си, че сте достатъчно навътре и далеч от погледите на приятелите си, така че те да не разберат какво ще правите?", пита 31-годишна жена. "Но те много добре знаят. И няма да спрат да шегуват с вас”.