С времето страстта може да избледнее. Ето как да я запазите:

1. Облечете се и излезте заедно. Да, прекрасно е да гледате сериали заедно, но ако прекарвате непрестанно времето си у дома, има опасност да се вземете за даденост. Когато заглеждат половинката ви, чувствате, че я харесват с причина. Прекрасно е да съберете всички погледи, но да искате само един друг.

2. Кажете му какво ви възбужда. Мъжете обичат да слушат за сексуалните ви фантазии. Ние непрестанно мислим за секс и когато знаем мръсните ви желания, се чувстваме много добре. Напишете му съобщение, че няма представа какво сте му приготвили за довечера и ще видите колко ще го развълнувате.

3. Играйте си с него в неочаквани моменти. Използвайте случайни моменти, за да създадете сексуално напрежение. Докоснете го небрежно под масата или му направете намек, че искате да му направите нещо. Сещате се какво.

4. Бъдете съгласна да пробвате нови неща. Много мъже обичат да водят в секса, но нямат смелостта да заявят смело желанията си. Трябва да бъде уверен, че ще се съгласите, когато предложи да правите нещо ново.

5. Кажете му, че никой не е по-добър от него. Мъжкото удоволствие е пряко свързано с вашето. Кажете му, че ви възбужда, както никой досега. Нямате представа колко далеч ще стигнете с малко ласкателство.