Когато си свободна, прекрасна и доволна от живота си дама, имаш сили да завладееш света. Имаш вече изградени навици, хобита и предпочитания. Животът ти е подреден по твоите собствени правила.

Но една жена, колкото и добре да живее, се влюбва. Рано или късно на хоризонта се появява красив чаровник, който преобръща света ти и те кара да забравиш всички минали отношения с противоположния пол. Кара те да летиш в облаците от щастие и да се замисляш за бъдещето си като улегнала жена, която създава своя собствен свят... с някой друг. 

Когато си била необвързана дълго време и в крайна сметка се решиш да се впуснеш в приключението, наречено връзка, целия ти свят се преобръща. Вече не си само ти и твоите навици, предпочитания и желания. Вече има друг човек до теб. 

Най-хубавото, което можеш да направиш, когато преминеш в клуба на обвързаните дами, е да бъдеш себе си, независимо от всичко. Но има някои навици, от които е по-добре да се откажеш, ако смяташ отношенията ти с новото ти гадже да преминат на по-високо ниво. 

1.

Преди: Натискаш бутона Snooze поне 3-4 пъти сутрин, преди да станеш.
Сега: Ако си свикнала да ставаш 30-40 минути след като алармата ти е започнала да звъни, пазейки се да не заспиш сладко-сладко, настройвайки алармата да звъни през 5 минути, то това трябва да се промени. Все пак, ако на твоя човек не му се налага да става когато и ти, не е нужно да се буди. Трябва да се съобразиш с правото му на сън.

2.

Преди: Постоянно каниш приятели на гости с преспиване и прекарвате цяла вечер и сутринта след това на сладки приказки.
Сега: Сега твоето жилище е и неговото жилище, за това подобни събирания вече трябва да минават през семейния съвет, където да бъдат обсъдени. Едва ли той ще има нещо против дружките ти, но е въпрос на уважение и взаимно разбирателство първо да го попиташ. 

3.

Преди: Избра виолетово за основен цвят при ремонта на спалнята и точно определен СПА курорт при почивките. 
Сега: Трябва да се запиташ: искам да държа под контрол всичко и да стоя сама до края на живота си или да се отпусна по течението и да бъда с него. Правенето на компромиси е голяма част от една връзка. А пък и неговият избор може да бъде изненадващо прекрасен и изпълнен с нови приятни преживявания и емоции.

4.

Преди: Присъствието на всяко семейно събиране е задължително. 
Сега: Празници като Коледа, Великден и други са за празнуване със семейството. Тъй като всеки от вас си има и свое собствено семейство, и вашето новосъздадено, то сега трябва да се правят компромиси за семейните сбирки, които да посетите. Понякога ще се наложи да пропуснете именния ден на братовчедка си, за да отидете на рождения ден на сестра му. Друг път ще отидете заедно на сватбата на някой твой роднина, за сметка на някое негово семейно събитие. В отношенията между семействата трябва да има пълен баланс, за да няма обидени роднини (знаем, колко са докачливи).

5.

Преди: Приказките за сексуалния ти живот са били ежеседмична тема на петъчните събирания с момичетата
Сега: Можеш да запазиш историите си за невероятния секс, който правите с твоя господин, за себе си. Никоя от необвързаните ти приятелки няма желание да знае за него. От друга страна е добре да ги изслушваш. Освен че ще получиш ценни идеи за собствения си сексуален живот, ще можеш да им дадеш и ценни съвети от страната на обвързана.