Светът е голям и всеки може да е колкото мъжествен си пожелае, независимо от пола си. Въпреки това, често да си жена е призвание, натоварено с дълбоки, но понякога, уви, излишни очаквания от противоположния пол. Със сигурност обаче всяка жена, която търси Избрания, не би се спряла на човек с някой от следните навици:

Плахо поведение

Да, навярно съществуват „лоши господарки“, които обичат да държат всичко под контрол в отношенията с мъжете, но дори те се дразнят от липсата на всякаква инициатива от отсрещната страна. Истината е, че няма нещо по-мъжествено и секси у силния пол от това да се действа категорично и без чудене, офлянкване и съобразяване с дребни обстоятелства. Вече сте си легнали в едно легло и той те пита „може ли да те гушна?“, някакъв пиян тип идва и започва да ти говори глупости, а той стои и гледа стреснато и в ступор... Мне, не е добре изобщо.

Злобно заяждане

Подчертаване на твои недостатъци, апострофиране, опити за словесно надмощие. Природата е измислила къде-къде по-адекватни начини, по които мъжът да разреши определени конфликтни ситуации и те далеч не се състоят в това да те направи на две стотинки. Нито в това да те накара да се чувстваш сякаш общуваш с някоя кифла, която случайно си блъснала на бара. Ако толкова го дразниш, но му пука за теб, със сигурност ще успее да те обезоръжи по един или друг начин, без да се държи като свекърва.

Прекалено много умалителни

Как да очакваш от мъж, който използва израза „боли ме крачето“ да те спаси от лошите, които дебнат зад ъгъла? Амии, няма как. „Пишка ми се“, „хвани ме за ръчичката“ и всякакви подобни словесни извращения са способни да убият либидото у една дама за неопределен период от време. Трябва да се знае: на МЕН ми се пишка, ти си измисли друг глагол. Ок?

Конкуриране с дами

Не стига, че в офиса има поне 5 колежки, които те гледат на кръв, когато си в пълния си блясък, но все ще се намери и някой мъж, който да ги допълни в женската им злоба. Добре, това сега нормално ли е? Ако ще си го мериш с някого, давай, но аз нямам какво да меря с теб. Ок? Да си мъж и да виждаш само конкуренция в дамата отсреща, вместо в групата й обожатели наоколо, е меко казано тъжно.

Клюкарстване

Смущаващо, грозно и подсказващо за малко достойнство. Във всеки един смисъл на думата. Без грам сексизъм, факт е, че колкото и морално спорно занимание да е клюкарстването, в същността си то все пак си остава запазена територия за приятелки, отишли да кафе, а не за свободното време на мъжа на живота ти... Така че вместо да обсъждаш останалите, вземи нацепи тези дърва по бял потник да има ние какво да обсъждаме след това.