Двойките трябва да се подкрепят и в добро и в лошо. За съжаление мъжете не винаги знаят как да утешат жена си. Ето какво трябва да правят мъжете, когато жена им не е в настроение.

1. Прегърнете я

Силата на докосването е важна за всеки един брак. Когато получиш прегръдка от любим човек, в мозъка се отделя окситоцин, който се справя със стреса. Когато я прегръщате, вие й помагате физически да се почувства по-добре. Освен това демонстрирате, че сте до нея дори в лошите моменти. Със сигурност тя ще го оцени и има нужда от това.

2. Изслушайте я

Слушайте, а не се опитвайте да решите проблема. Жените често могат и сами да се справят с проблемите си, но просто имат нужда да поговорят с някого за тях. Тя няма нужда от рицар, който да реши проблемите й, а просто някой, който да я изслуша.

3. Правете й комплименти

Ако жена ви има кофти ден, трябва да й помогнете да повярва в себе си. Жените понякога сме много сурови със себе си. Най-доброто, което можете да направите, когато тя се чувства зле, е да й вдъхнете увереност.

4. Обичайте я

Лесно е да й се разсърдите, когато е кисела. Не го правете. Вместо това й покажете, че я обичате. Бъдете мил и търпелив с нея. Попитайте дали има какво да направите, за да се почувства по-добре. Предложете й разходка или кино. Така не се опитвате да й решите проблема, а просто да й помогнете да се справи с емоциите, които са породени от него.

5. Дайте й почивка

Понякога най-добрият лек, когато е кисела, е да я оставите намира. Ако е имала тежък ден, поръчайте пица, за да не трябва да готви. Дайте й време да релаксира и да се отпусне. Създайте обстановка, в която да се чувства комфортно и спокойно. Колкото повече любов й давате, толкова по-бързо ще й минава.

Щастието на жена ви не зависи от вас. Жените са отговорни за собственото си щастие, но когато тя не се чувства добре, можете да направите всичко възможно, за да облекчите поолжението й. Не можете да промените настроението й, но можете да промените това как реагирате на него.