Технологията е неизменима част от нашия живот, но когато започне да пречи на сексуалния ни живот, нещо трябва да се промени. Ето как да си подобрите отношенията в спалнята.

1. Спалнята трябва да е забранена зона

Изключете всички лаптопи и телефони. Леглото трябва да е място за интимност, отношения и сън. Преместете телевизора в другата стая. Тъжно е, когато една двойка прекарва времето си в спалнята, гледайки телевизия.

2. Ограничете ползването

Ако не можете да прекарате дълго време без телефона си, значи имате проблем. Потърсете решение на проблема, ако не можете да издържите поне час без телефона си.

3. Оставете работата на работа

Поставете си за цел да престанете да отваряте и отговаряте на работни имейли след 19 часа. Това ще направи чудеса за отношенията ви.

4. Не гледайте твърде много порно

Според проучвания, гледането на прекалено много порно води до правене на по-малко и по-некачествен секс. Както и да го оправдавате, порнографията е деструктивен навик, който ще навреди на връзката ви.

5. Направете си график

Ако сексът не ви е приоритет, си направете график за него. Изберете ден, в който да сте интимни и никога не го пропускайте. Сложете децата да си легнат по-рано, а ако се налага си наемете хотелска стая. Нищо не трябва да ви разсейва да постигнете истинска връзка с половинката си.