Украсете дома си със... снимки! Харесвате ли нестандартната арт атмосфера? Тогава забравете за скучните фото рамки в магазина. Направете си свои собствени. Екипът на Dama.bg сме ви няколко креативни идеи, от вас остава само да ги реализирате. Запретвайте ръкави, момичета!


Оригинална идея е да вземете една дървена рамка и с помощта на няколко пирона да закачите 4-5 реда корда или канап, след което с щипки да закачите любимите си снимки. По-голям ефект бихте постигнали, ако всички снимки са отпечатани в "сепия". Може да изрисувате с различни бои рамката, или да я декорирате с лепенки, за да внесете малко цветност и настроение.
 
 
Друга арт идея е да дадете втори живот на празните буркани. Ламинирайте няколко снимки и ги поставете в буркани. По-силен ефект би имало, ако ги напълните с олио, или зехтин. Чудесно допълнение е и да поставите в тях изсушени цветя. Определено тази идея си струва... резултатът е впечатляващ!
 
 
 
Една много лесна, но ефектна идея е и тази, при която снимките висят окачени на въженце. Сякаш са поставени на простор. С цел изненада, предстоящ празник, или просто арт атмосфера - идеята е доста добра и "разчупва" атмосферата:)  
 
 
Друга, различна идея за домашна декорация чрез снимки, е колелото. Идеално място за закачане на снимки! Може да го поставите в ъгъла на помещението или да го окачите на стената, като разбира се го декорирате с красиви фотоси. За да ги закачите, може да използвате декоративни, мини щипки.
 
 
Последната страхотна идея за декорация чрез снимки е тази върху мини керамични плочки. Лесно е - вземете керамични плочки с малки размери, използвайте моментно лепило, за да ги залепете върху стената, а върху тях, чрез двойно залепящо се тиксо поставете принтираните снимки. 



Изпробвайте тези съвети за домашна декорация и има голяма вероятност да забравите завинаги за всички стандартни фото рамки, защото вашите ще ги превъзхождат многократно!